Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ορκίστηκαν οι νέοι Γ.Γ. Αποκεντρωμένων Διοικήσεων των Περιφερειών

Στην Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία ο Θεοδωρίδης Ηλίας

Σήμερα, στις 12:00 μ.μ., ενώπιον του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Χαράλαμπου Αθανασίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Περιφερειών.

Συγκεκριμένα, καθήκοντα Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ανά Περιφέρεια αναλαμβάνουν οι:

Αττική: Καλογερόπουλος Δημήτριος

Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα: Γερακούδη Καλλιόπη

Ήπειρος-Δυτική Μακεδονία: Θεοδωρίδης Ηλίας

Πελοπόννησος-Δυτική Ελλάδα-Ιόνιο: Αγγελάκας Μανώλης

Μακεδονία-Θράκη: Καρούντζος Αθανάσιος

Αιγαίο: Καλογήρου Χριστιάνα

Κρήτη: Δεικτάκης Γεώργιος

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Αθανασίου, αφού συνεχάρη τους Γενικούς Γραμματείς με την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, δήλωσε:

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός προσβλέπουν στην άριστη συνεργασία που πρέπει να έχετε με τους αιρετούς Περιφερειάρχες και Δημάρχους, έτσι ώστε και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να ανταποκρίνεται στο θεσμικό της ρόλο και οι δομές του κοινωνικού κράτους να ενισχυθούν».

7 σχόλια:

  1. αυτους που ο λαος τους στελνει σπιτι του μεσω εκλογων ....οι κυβερνοντες τους διοριζουν γραμματεις και φαρισαιους, και γαμω τα πολιτευματα
    "αγια τριας" εκανε παλι το θαυμα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΛΑΣΤΡΑ (ΒΛΕΠΕ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ) ΟΥΤΕ ΝΑΙΝΑΙΚΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΖΑΚΡΗ).

      Διαγραφή
  2. Ο Η.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ σε απόλυτους αριθμούς, έλαβε πολλούς περισσότερους σταυρούς από τους περισσότερους εκλεγμένους βουλευτές του κόμματος με το οποίο ήταν υποψήφιος. Και η διαφορά είναι ακόμη μεγαλύτερη εάν υπολογιστεί αναλογικά, με το σχετικά μικρό σε αριθμούς εκλογικό σώμα της Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ Ξ Α Ν Α ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΗΛΙΑ. Η ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. theodwridi, an kai den se psifisa se ektimw gia thn entimi stash pou kratises ontas vouleftis. dystyxos o kosmos den to ektimise kai psifise tous "NAI SE OLA". den peirazei. emeis xasame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ -ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΟΥΣ (ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΝΕ ΣΤΗ ΔΙΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News