Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν με το που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο της Βιέννης

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στη Βιέννη

Δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ συνέλαβε η αυστριακή αστυνομία στη Βιέννη, κατά την άφιξή τους στο διεθνές αεροδρόμιο της χώρας.

Οι οπαδοί του «δικεφάλου» έφτασαν στην Αυστρία με πτήση της Aegean Airlines προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ Βιέννης για το Εuropa League.


Ο πρώτος αγώνας στην Τούμπα μπορεί να βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 2-1 αλλά η εικόνα του αμαυρώθηκε από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Η αστυνομία της Βιέννης είχε προειδοποιήσει οτι θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον επαναληπτικό αγώνα. Έτσι, μόλις οι οπαδοί έφτασαν στο αεροδρόμιο και κατέβηκαν από το αεροπλάνο, είδαν μπροστά τους δύο κλούβες της αστυνομίας οι οποίοι τους σταμάτησαν και συνέλαβαν δύο εξ' αυτών. Οι τοπικές αρχές εικάζουν πως πρόκειται για ταραξίες που συμμετείχαν και στα επεισόδια του πρώτου αγώνα.

Seleo.gr News

5 σχόλια:

  1. Σιγουρα καφροι θανε, οι ιδιοι που μας γαμανε την ομαδα, κοπροι που πρεπει ο καινουριος προεδρος να τους τσακισει, γιατι αν περιμενει απο της κοτες της σημερινες, δηλ. Βρυζας και Σια, χαιρι δεν εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΗΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, 50 ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΙΒΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας που σχολιάζετε χωρίς να έχετε ιδέα τι έγινε γιατί είμαι 1000% σίγουρος πως δεν ήσασταν στο γήπεδο την περασμένη Πέμπτη! Τουλάχιστον μη μιλάτε! Και χρησιμοποιείτε και χαρακτηρισμούς! Αν σημάδευαν εσάς και τα παιδιά σας και τους πατεράδες σας με "στυλό" και πιστόλια και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα, να τους αφήνατε να σας κάψουν ζωντανούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΤΙ ΕΓΗΝΕ? ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
    2. Η φιλοσοφία μου είναι να ντρέπομαι με τα καφριλίκια που γίνονται συνήθως και να βρίζω όλους αυτούς που τα κάνουν. Αν όμως δε έμπαιναν μέσα αυτοί που μπήκαν να ξεφορτώσουν οι άλλοι το οπλοστάσιό τους πάνω τους και τα έριχναν στα γυναικόπαιδα της 7, αν δεν είχαμε θύματα, θα είχαμε σίγουρα τραυματισμούς. Αν έβλεπες πως τρέχανε να αποφύγουν τις φωτοβολίδες στην 7 με κίνδυνο είτε να πέσουν είτε να τσαλαπατηθούν είτε να καούν, θα καταλάβαινες. Αυτό έγινε τώρα που μπούκαραν τα παιδιά και για εμένα είναι αρκετό!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News