Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Παραταση υποβολής δικαιολογητικών για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες

Ανακοίνωση

Ο βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ενημερωνει τους αγρότες του Νομού Πέλλας ότι μπορουν να υποβάλλουν δικαιολογητικά μέχρι 31 Οκτωβρίου για την επιστροφή ΦΠΑ ετους 2011.

Θετικα ανταποκρίθηκε η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Υπουργείο Οικονομικών στο αιτημα που εθεσε ο βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής και αλλοι βουλευτές στην πολιτικη ηγεσια του Υπουργείου για χρονική παραταση υποβολής δικαιολογητικών για την επιστροφή ΦΠΑ ετους 2011 στους αγρότες.

Η σημαντική αυτή απόφαση που ανακουφίζει πραγματικά τους αγρότες και ενισχύει ουσιαστικά το οικογενειακό τους εισόδημα αφορα το ΦΠΑ από παραδοση αγροπτικών προιόντων και παροχή αγροτικών υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν το ετος 2011.

1 σχόλιο:

  1. Mπραβο ρε Ιορδανη , οποιος ξερεις το πόνο και το κοπο του αγροτη μονο καταλαβαινει.Αυτο δε φτανει συνεχισε για την αγροτια να πολεμας και θα ειμαστε μαζι σου

    Κωστας Συμεωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News