Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Και Έλληνας ανάμεσα στους δολοφόνους της Πάρου;

Σύμφωνα με tovima.gr

Η ανάλυση των δεδομένων, όσων πρόλαβε και κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας εντός του υποκαταστήματος της τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου, οδηγεί τις διωκτικές αρχές στο συμπέρασμα της συμμετοχής 42χρονου Έλληνα υπόδικου.

Σύμφωνα με tovima.gr:

«Ο κακοποιός αυτός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για συμπλοκή με αστυνομικούς, για συνεργασία με τον Κ. Πάσσαρη και τους αδελφούς Παλαιοκώστα αλλά και για μια δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού με θύμα Αλβανό κρατούμενο, για την οποία απαλλάχτηκε. Ακόμη έχουν υπάρξει ενδείξεις συμμετοχής του και σε άλλες ληστείες στην περιοχή της Αιδηψού αλλά και σε νησιά.

Η εμπλοκή του συγκεκριμένου ποινικού στις ληστείες στην Αργολίδα προέκυψαν στις αρχές Ιουνίου 2012, όμως τα ίχνη του έχουν χαθεί και ερευνάται αν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στο περιστατικό της Πάρου. Εκείνο στο οποίο έχουν σταθεί οι αστυνομικοί είναι η αναφορά των ληστών της Πάρου, μέσα στην Τράπεζα, ότι «εμείς δεν κλέβουμε τους πελάτες αλλά μόνο τα ταμεία».

Κάτι παρόμοιο φέρεται να είχαν αναφέρει και οι δράστες στην Αιδηψό αλλά και στην Αργολίδα οι οποίοι πάλι είχαν «ανοίξει κουβέντα» μέσα στις τράπεζες και είχαν πει ότι «είμαστε φτωχοί Ελληνες και πεινάμε» και ότι «οι τράπεζες δεν έχουν ανάγκη».

Τέλος, από την εξέταση του καρτοκινητού που έπεσε από έναν από τους δράστες διαπιστώθηκε ότι είχε πραγματοποιήσει μόνο μία -δύο κλήσεις προς συνεργούς του την ημέρα της ληστρικής επίθεσης.

Από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχει ήδη ζητηθεί να δώσουν κατεπειγόντως απάντηση σχετικά με τα στοιχεία των κατόχων των κινητών, τον τρόπο αγοράς τους, τους κωδικούς ΙΜΕΙ των συσκευών τους, τις κάρτες SIM που έχουν δεχθεί αυτές οι συσκευές και τις τυχόν άλλες κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με αυτές.

5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ";
    ΕΕΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ...ΕΛΛΗΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ , ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΦΟΝΟ ;;; Η ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω τι χαρα ειναι αυτη ρε αλανια που υπαρχει ελληνας? Μαλακες ειστε ρε? τι παιχνιδι ειναι αυτο που παιζετε? σοβαρευτητε λιγο, δεν καταλαβενετε οτι παρουσιαζεστε ιδιοι με τους χρυσαυγιτες? αντε τωρα να σας παρει σοβαρα ο κοσμος, καλα που φυγαν οι πασοκοι και ηρθαν κοντα σας, και νομιζετε πιασατε τον παπα απ τ αρ...α.Τι ερωτας ειναι αυτος με τους λαθρο, δηλαδη εσεις ειστε ανθρωποι και εμεις ειμαστε υπανθρωποι?

      Διαγραφή
  3. Απο που ξεφυτρώσατε εσείς;Καλά δεν ήσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό τι θέλετε και βγαίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News