Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Μεγάλες δυνατότητες δείχνει το δίδυμο τερματοφυλάκων του ΜΑ Όρμας, καθώς οι νεαροί και ιδιαίτερα εξελίξιμοι Κωνσταντίνος Χατζηλαμπρινός και Βασίλης Μπελητάσιος θέλουν να δείξουν την αξία τους στην Α1 όπου βέβαια έχουν να κερδίσουν πολλά.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Μια πρωτόγνωρη εμπειρία ζουν στον Αλμωπό οι δύο πιτσιρικάδες που προωθήθηκαν από τη δεύτερη ομάδα. Ο λόγος για τους Νίκο Μποζίνη και Άκη Μονογενίδη που έχουν πολλά να μάθουν από τους εμπειρότερους συμπαίκτες τους.

ΚΟΛΗΤΟΙ
Τελικά ΜΑ Όρμας και ΠΑΣ Ξιφιανής δεν λένε να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον αφού η κλήρωση τους έβγαλε για μια ακόμη φορά αντιμέτωπους στην πρώτη φάση του κυπέλλου.

ΤΡΟΜΟΣ
Η επιστροφή του έμπειρου επιθετικού Μπάμπη Τοσουνίδη στον Όλυμπο Αψάλου όπως φαίνεται θα βοηθήσει πολύ την ομάδα αφού ο «Σουγιάς» παρά τα χρόνια του παραμένει φόβος και τρόμος για τις αντίπαλες άμυνες.

ΦΟΒΕΡΟ
Ο φίλος μας ο Σάκης ο Χατζηλαμπρινός είχε κρεμάσει τόσο ψηλά τα ποδοσφαιρικά του αφού είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο που ο παράγοντας του ΜΑ Όρμας Γιάννης Αβραμίδης δεν μπορούσε να τα φτάσει για τον λόγο αυτό έβαλε το χέρι στην τσέπι και του αγόρασε καινούρια. Φίλε Σάκη, ούτε ο Τζιμπούρ να ήσουν…

ΨΩΝΙΑ
Από την… γειτονιά ήθελε να ψωνίσει η Δόξα Εξαπλατάνου για μία θέση που πονάει, αλλά κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται το θέμα αυτό καθώς πάντα μια τέτοια δύσκολη υπόθεση είναι λογικό να καθυστερεί. Περισσότερα σύντομα…

QUIZ
Τελικά είναι τυχαίο που ο ΜΑ Ν. Μυλοτόπου και ο Εδεσσαϊκός πέρασαν απευθείας στη β’ φάση του κυπέλλου;

ΑΝΑΜΟΝΗ
Αναποφάσιστος για το που θα αγωνιστεί τη νέα σαιζόν δείχνει ο νεαρός αλλά αρκετά έμπειρος Πέτρος Κόγιος που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Νεοχωρίου. Έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας όμως όλα δείχνουν ότι κάτι περιμένει από την Α1 αλλιώς δεν εξηγείται τόσο αναμονή… Πάντως οι Πρόμαχοι τον θέλουν…

ΚΟΣΤΟΥΜΙ
Τον γνωστό Κούη του Άρη Λουτρακίου που προορίζεται για προπονητής ή βοηθός προπονητή δεν τον απασχολεί τίποτα όσον αφορά στην ομάδα, αλλά πως θα εμφανιστεί στον πάγκο. Με φόρμες ή κοστούμι;

ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ
Στα χάι του είναι τελευταία ο γνωστός για τα Βεροιότικα αισθήματά του Μπάμπης Γιαρένης καθώς όπως δηλώνει όλα πάνε δεξιά. Και όχι μόνο αυτό αλλά σε όλους τους τομείς παίρνει άριστα όπως δείχνουν τα αποτελέσματα.

ΧΟΝΤΡΟΙ
Χοντρούς τους ανεβάζαμε, απροπόνητους τους κατεβάζαμε τους παίκτες του ΜΑ Ν. Μυλοτόπου όλη τη χρονιά. Και όχι μόνο έκαναν το νταμπλ στον Ν. Πέλλας αλλά έδωσαν και τέσσερις παίκτες σε επαγγελματικές ομάδες. Τον Άρη Παπουρτζή στην Β’ ΑΕΚ, το Νίκο Σίσκο στη Β’ Βέροιας, τους Μανώλη Οφίδη και Χρήστο Νάτση στον Βατανιακό Πιερίας. Είπε κανείς τίποτα;

ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ
Μεγάλα περιθώρια εξέλιξης δείχνει να έχει ο νεαρός αμυντικός του Αλμωπού Νίκος Παπαγεωργίου που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βασίλη Σαμαρά με την παρουσία. Αυθεντικό ταλέντο και πολύ μικρός σε ηλικία, που θα πρέπει να προσεχθεί.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μόνο η επιστροφή στην Α κατηγορία θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία για τους Προμάχους που θα αγωνιστούν φέτος στη Β κατηγορία. Αυτό δηλώνει ο προπονητής Μανώλης Κοβάτσης (Κανιέμπα) και οι παίκτες του που πιστεύουν ότι θα είναι περαστικοί από τη χαμηλότερη κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
Σκοπός της νέας διοίκησης του Ακρίτα Σωσάνδρας και δια στόματος του Κώστα Σαπουντζή νέου προέδρου της ομάδας είναι να μη φύγει κανείς από το υπάρχον υλικό αλλά και με κάποιες προσθήκες μεταγραφών να σταθεί επάξια η ομάδα κατά τη φετινή περίοδο.

ΧΑΜΗΛΑ
Χαμηλά την μπάλα έχουν φέτος στον ΠΑΣ Ξιφιανής που έχουν πάρει το μάθημά τους από τις προηγούμενες σαιζόν. Ο Χρήστος Δούμος και οι παίκτες του δουλεύουν αθόρυβα και θέλουν να μιλήσουν μέσα στο γήπεδο δίνοντας τις δικές τους απαντήσεις.

ΓΥΡΙΣΕ
Στους Προμάχους γύρισε μετά από αρκετά χρόνια όπου περιπλανήθηκε σε άλλες ομάδες ο γνωστός μεσοαμυντικός Γιώργος Νάνος και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά με την παρουσία του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
Αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κατά την προετοιμασία δηλώνει ο προπονητής του Εθνικού Αριδαίας Γιώργος Κορέλας που βλέπει ότι παρά τις υψηλές θερμοκρασίες οι παίκτες του προσπαθούν και τα δίνουν όλα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ
Όπως όλα δείχνουν η σχεδόν σίγουρή μεταγραφή του νεαρού Χρήστου Πέτσου από την Ένωση Τσάκων στην Δόξα Μανδάλου δεν θα γίνει ποτέ αφού υπήρξαν κάποια προβλήματα που τελικά δεν ξεπεράστηκαν.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ
Απόλυτα ευχαριστημένος δείχνει να είναι ο προπονητής του Μακεδονικού Ίδας Πέτρος Παπαπέτρου που πιστεύει ότι έχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης για να σταθούν αξιοπρεπώς στο Πρωτάθλημα Α1. Όλα γίνονται αρκεί να το πιστέψουν.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
Δεν ανοίγει τα χαρτιά του όσον αφορά την Δόξα Μανδάλου ο Γιάννης Τσαμαρδός που δουλεύει χωρίς μεγάλα λόγια αλλά πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο. Στόχος τα play off και οι παίχτες της Δόξας δείχνουν αποφασισμένοι να το πετύχουν έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου τους, που τους ακολουθούν παντού.

ΟΝΕΙΡΟ
Το κάτι παραπάνω θέλει φέτος ο Άρης Νησίου που έχει ενισχυθεί μεταγραφικά σε θέσεις που είχε πρόβλημα ενώ η διοίκηση του Βαγγέλη Μάινου που έχει έναν και μοναδικό στόχο που πρέπει με το έτσι θέλω να γίνει πραγματικότητα που δεν είναι άλλος από το γήπεδο του χωριού.

ΙΣΧΥΡΟΣ
Έδειξε την μεγάλη φετινή ισχύ ο Αλμωπός του στα δύο φιλικά με ομάδες Α1 έβαλε 13 τέρματα και δέχτηκε μόλις δύο. Αν και για κάποιους αυτό δεν λέει κάτι τότε...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ένα... πουλάκι μας είπε ότι η Μαρία από τους Σαρακηνούς είναι φανατική αναγνώστρια της στήλης και της αρέσει ιδιαίτερα το αθλητικό κους - κους που γίνεται. Βέβαια για να παρακολουθεί αθλητικά παρασκήνια όλο και κάποιον θα έχει βάλει στο... μάτι από τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλιώς δεν εξηγείται...

ΝΤΟΥΜΠΑΙ
Επέστρεψε από τις διακοπές του στο Ντουμπάι ο γνωστός και μη εξαιρετέος μάνατζερ της Δόξας Εξαπλατάνου Κώστας Διαμαντόπουλος όπου πέρασε υπέροχα. Μπορεί για κάποιους η κρίση να είναι αρνητικός παράγοντας για τέτοια ταξίδια όμως ο φίλος μας ο Κώστας δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

ΑΘΟΡΥΒΑ
Κλειστά στόματα και δουλειά, αυτή είναι η φιλοσοφία που υπάρχει φέτος στην Δόξα Εξαπλατάνου καθώς τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Υπάρχει καλό υλικό, πολλά νέα παιδιά και μόνο με την δουλειά μπορεί να γίνει η ομάδα που θέλουν οι φίλοι της ομάδας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Αφού έκανε τον κύκλο του, αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες, ο έμπειρος Δημήτρης Μίσκος (Δαμανάκης) επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχτηκε τον Ακρίτα Σωσάνδρας όπου και θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

ΕΤΟΙΜΟΙ
Εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους στον Αλμωπό μέχρι στιγμής οι νεαροί Παναγιώτης Σαββίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος που δείχνουν έτοιμοι για να βοηθήσουν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δεν μπορεί να είναι άλλος από το Πρωτάθλημα.

ΠΑΡΑΞΕΝΟ
Η μη συμμετοχή του Ηρακλή Έδεσσας στο κύπελλο παραξένεψε πολύ τους φίλους του ποδοσφαίρου αφού πρόκειται για μια παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πέλλας. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και αν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα με τον επί σειρά ετών παράγοντα Αντώνη Γιούρο να δηλώνει ότι αποσύρεται οριστικά από την διοίκηση.

ΗΡΕΜΙΑ
Ανησυχητική ηρεμία παρατηρείται στη Δόξα Μεγαπλατάνου καθώς αρκετοί παίχτες αποχώρησαν ενώ κάποιοι άλλοι νεαροί με φιλοδοξίες θέλουν να φύγουν. Βέβαια τον τελευταίο λόγο τον έχει η διοίκηση του Ανδρέα Παυλίδη που προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος...

ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Δεν θέλει να ξαναζήσει τον ίδιο γολγοθά με πέρυσι η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου που ενισχύεται όσο το δυνατόν περισσότερο για να κάνει καλή πορεία και να καταφέρει να μπει στα play off της ανόδου. Ήδη το ρόστερ δείχνει γεμάτο με τις προσθήκες που έγιναν και ο παίχτης-προπονητής Γιώργος Κόγιος δουλεύει σκληρά στην προετοιμασία.

ΑΓΑΠΗΤΟΣ
Έναν παίχτη που έγινε γνωστός από τον Εδεσσαϊκό αλλά και από τις άλλες ομάδες που πέρασε, τον Γιώργο Γιαννούλτση θα έχει για προπονητή ο ΠΑΟ Κερασιάς. Γαμπρός του χωριού και αγαπητός ενώ όταν χρειάζεται θα προσφέρει και σαν παίχτης.

ΔΙΑΘΕΣΗ
Ποντάρει πολλά στους Αφούς Λευτέρη και Γιώργο Θωμά που αποκτήθηκαν από τον Αλμωπό, ο ΜΑ Όρμας καθώς μέχρι στιγμής δείχνουν μεγάλο ζήλο και διάθεση για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε η μια χρονιά που έκατσαν στον Αλμωπό τους βοήθησε σε πολλούς τομείς.

ΟΡΕΞΑΤΟΣ
Πήγε πολύ καλά ο νεαρός Βασίλης Τσόρμπας του Εδεσσαικού και σύμφωνα με τους Εδεσσαίους αναμένεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο νεαρός Φιλωτειανός άσσος έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Αποστολή Τσόπτση και αυτό τον γεμίζει αυτοπεποίθηση και όρεξη για μπάλα

ΟΜΑΔΑ
Στα γήπεδα του Ξενοδοχείου "Φιλοξένεια" κοντά στα Λουτρά προετοιμάζεται ο Άρης Λουτρακίου αφού το γήπεδο του δεν είναι ακόμα έτοιμο. Η κατάσταση των γηπέδων είναι άριστη και όλα κυλούν ομαλά ενόψει των επιστημών υποχρεώσεων.

ΥΠΟΣΧΕΣΗ
Μεγάλη μπάλα υπόσχεται ο νεαρός μέσος της Ένωσης Τσάκων Χρήστος Δίος (Λέτο) που φέτος το έχει πάρει ζεστά το θέμα και δεν χάνει προπόνηση. Κάτι τέτοια βλέπει ο Αλεπούς και τρελαίνεται.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΡΕΝΗΣ οε , οε , οε
    καταπληκτικος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ 10 ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΡΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟς ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News