Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Καταγγελία για επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Βιέννη

Σύμφωνα με μαρτυρίες 50 κουκουλοφόροι-μεταξύ τους και οπαδοί της Παρτιζάν-επιτέθηκαν σε κόσμο και προκάλεσαν ζημιές σε καφέ της πόλης

Για επίθεση από 50 κουκουλοφόρους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και της Παρτιζάν σε καφέ της Βιέννης κάνει λόγο η αυστριακή ιστοσελίδα "oe24.at", επικαλούμενη τις μαρτυρίες απλών ανθρώπων που βίωσαν το συμβάν, αλλά και ενός φωτογράφου που έτυχε να βρίσκεται εκεί την ώρα που το επεισόδιο λάμβανε χώρα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, στις 21.15 ώρα Αυστρίας (22.15, Ελλάδας) μία ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, περίπου 50 ατόμων, κατέστρεψε ένα ιταλικό καφέ, ανάβοντας φωτοβολίδες, σπάζοντας τζάμια και πετώντας καρέκλες.

Μέσα σ' αυτούς υπήρχαν και οπαδοί της Παρτιζάν, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων. Από την επίθεση υπήρξαν και τραυματισμοί (αναφέρεται συγκεκριμένα για μία γυναίκα), ενώ δηλώσεις έκανε ο Νικόλ Κούτστα, ο φωτογράφος που έζησε όλο το σκηνικό. "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου", σημείωσε, ενώ τονίζεται ότι ιδιοκτήτης του εστιατορίου έσωσε μία γυναίκα.

Τέλος, όπως σημειώνεται, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν.

 
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News