Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ποιας πασίγνωστης τραγουδίστριας το στήθος κοντεύει να εκραγεί;

Ασφυκτιά μέσα στο στενό της κορσέ!

Δεν λέει να συνετιστεί αυτή η...

...Madonna! Μπορεί να έχει ακούσει τα εξαμάξης από τα media και τους δυσαρεστημένους fans της, αλλά μυαλό… δεν βάζει!

Ένα καλοκαίρι ολόκληρο μέσω της περιοδείας της «MDNA», δεν άφησε σημείο του κορμιού της που να μην το ξεγυμνώσει και να μην μας το δείξει!

Αφού λοιπόν «θαυμάσαμε» το γυμνό της στήθος και τα οπίσθια της, τώρα είπε να μας ΞΑΝΑδείξει τα κάλλη της.

Έτσι, σε συναυλία της στη Φιλαδέλφεια, εμφανίστηκε με ένα τόσο στενό κορσέ, ο οποίος πίεζε τόσο πολύ το στήθος της, με αποτέλεσμα να δείχνει έτοιμο να εκραγεί.

Όχι πως μας αφήνει και πολλά στη φαντασία έτσι; Τα είδαμε πάλι ΟΛΑ, μιας και εκτός από το στήθος που κοντεύει να σκάσει και το έχει ζουμπήξει στον κορσέ, διακρίνονται καθαρά και οι θηλές της 54χρονης Madonna.

Καλά για τα σχόλια που έλαβε και αυτή η εμφάνιση δεν το συζητάμε. Τα ξένα Μ.Μ.Ε την (ξανα)περνάνε γενεές 14, αλλά «μασάει» η Madonna ταραμά;;;

---
Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News