Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Αρραβωνιάστηκε η Jennifer Aniston

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση του εκπροσώπου του ηθοποιού

Η ηθοποιός Jennifer Aniston θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της επίσης ηθοποιό και σεναριογράφο Justin Theroux, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Theroux.

«Ο Justin Theroux πέρασε καταπληκτικά τα γενέθλιά του και πήρε το καλύτερο δώρο: η Jennifer Aniston είπε «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε», δήλωσε σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.


Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2011 όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία "Wanderlust". Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί φανερά συγκινημένη πως «είναι πολύ τυχερή και πολύ ευτυχισμένη».

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την Aniston. Η 43χρονη ηθοποιός ήταν παντρεμένη από το 2000 ως το 2005 με τον Brad Pitt. Ο Theroux, 41 ετών, δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Η Jennifer Aniston έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά "Friends", για την οποία έχει κερδίσει πολλά βραβεία. 

Πηγή:  ant1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News