Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ένωσης Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου – Αίαντας Μηλέας 1 – 3

Φιλικό παιχνίδι

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ένωσης Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου και του Αίαντα Μηλέας διεξήχθη σήμερα Σάββατο.

Ο αγώνας έληξε με τελικό σκορ 1 – 3 υπέρ των φιλοξενουμένων που είχαν για σκόρερ τους...

...Σωτήρη Ιγνατίδη, Χρήστο Παπακούτση και Νίκο Μητρακάκη.

Το γκολ της Ένωσης Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου πέτυχε ο Μπιτζακου.

5 σχόλια:

  1. Όλοι οι παίκτες της μηλιάς ήταν καλοί αλλά το γκολ του Παπακουτση ήταν όλα τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καντε και καμια προπονηση εκει στην ενωση.Μονο λόγια είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γκολ τις πολυκαρπης πρέπει να ακυρωθεί. Ο αγώνας είχε τελειώσει πριν 6 λεπτά,απλά διαιτητής ήταν ο προπονητής τους και κρατούσε τον αγώνα για να βάλουν ένα γκολ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα μην βγαζετε γλωσσα στο πρωταθλημα 3 γκολ θα φατε.... ο προπονητης μας εκανε 20 αλλαγες γτ ηθελαν να παιξουν ολοι..... δν κοιτατε που η ενωση ειχε 4 δοκαρια και χαμενο πεναλντι.... μην τρελενεστε με 1 φιλικο, και οσο για το 10:51 ή οχι θα φανει στο γηπεδο τι προπονησεις κανουμε ή δεν κανουμε.. κυριακη κοντη γιορτη!

      Διαγραφή
    2. Φίλε εάν είδες ο υποτιθέμενος διαιτητής για κανέναν παίκτη της πολυκαρπης δεν σφύριξε. Όσο για το πρωτάθλημα θα δούμε τι θα γίνει....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News