Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΣ Πέλλας: Η Α1 στη σέντρα - Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος γράφει για τους αγώνες πρωταθλήματος του Σαββατοκύριακου και κάνει τις δικές του προβλέψεις και εκτιμήσεις

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπυ γίνεται στην Έδεσσα, σε ένα ματς που θυμίζει παλιές καλές εποχές.

Ο Εδεσσαϊκός θα υποδεχτεί τον Αλμωπό που μοιάζει με πληγωμένο θηρίο. Ανοιχτό παιχνίδι και η ομάδα που θα πάρει τη νίκη εκτός από τους τρεις βαθμούς θα έχει και την ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Στον Προφήτη Ηλία ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα που φτάνει μέχρι και τη νίκη.

Στο Ν. Μυλότοπο ο τοπικός ΜΑ που μετράει δύο νίκες υποδέχεται τη Νίκη Καλής και είναι το απόλυτο φαβορί για τους τρεις βαθμούς παρότι μέχρι τώρα δεν έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις όπως βέβαια και ο αντίπαλός του.

Στην Πέλλα ο τοπικός ΜΑ υποδέχτηκε τη Δόξα Εξαπλατάνου με τους γηπεδούχους να πήθουν σαν ομάδα μέχρι στιγμής, καθώς διαθέτουν πολύ καλό υλικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς βαθμούς μέχρι στιγμής θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά.

Στην Όρμα ο τοπικός ΜΑ θα υποδεχτεί στο ντέρμπυ των νεοφώτιστων τον ΜΑ Ν. Πέλλας που μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει. Ματς που μπορεί να συμβεί οτιδήποτε με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά, με τους γηπεδούχους να δείχνουν σφιχτή ομάδα, αλλά τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ δυνατοί επιθετικά.

Στην Κρύα Βρύση ο τοπικός Απόλλων που δεν έχει ακόμα βαθμό θα υποδεχτεί τον επικίνδυνο Ορφέα Ριζαρίου σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη πάση θυσία, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί για το θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, στην Άψαλο ο Όλυμπος που γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα μέσα στην έδρα του θα προσπαθήσει για τους πρώτους του φετινούς βαθμούς, όμως έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Δόξα Μανδάλου που διαθέτει ισχυρό σύνολο και εμπειρία τα οποία θα αντιπαρατάξει για να πάρει τη νίκη.

Δείτε τη βαθμολογία της Α1 όπως διαμορφώθηκε μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012:

Άρης Πρ. Ηλία 6
ΜΑ Ν. Μυλοτόπου 6
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών 6
ΜΑ Ν. Πέλλας 6
ΜΑ Πέλλας 4
Εδεσσαϊκός 4
Δόξα Μανδάλου 3
Ορφέας Ριζαρίου 3
ΜΑ Όρμας 1
Αλμωπός 1
Μακεδονικός Ίδας 0
Ακαδημία Κ.Β. 0
Δόξα Εξαπλατάνου 0
Νίκη Καλής 0
Όλυμπος Αψάλου -5

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΤΖΟΥΜΑΓΚΑΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ -ΤΣΑΝΤΗΡΗΔΗΣ-ΤΖΕΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΤΣΟΠΤΣΗ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ 5=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΤΣΟΠΤΣΗΣ 40 ΕΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο ο Τσοπτσης ρε φίλε ερχόταν τζάμπα.Άλλο κορόιδο δεν υπήρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010 ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ. ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ; Ο ΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News