Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινά μαθήματα ο Γιωργάκης - 20.000 ευρώ η αμοιβή του!

Το πρώτο μάθημα που θα παραδώσει θα έχει τίτλο, «Ευρωπαϊκή Οικονομική Κατάσταση»

Στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιήσει το πρώτο του μάθημα ως καθηγητής στο Harvard, ο «αγαπημένος» Γιωργάκης!

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, το πρώτο μάθημα που θα παραδώσει θα έχει τίτλο, «Ευρωπαϊκή Οικονομική Κατάσταση», αλλά σε αυτό πρόκειται να αναλύσει γενικότερα και το πρόβλημα της Ελλάδας.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα παραδίδει ένα μάθημα την εβδομάδα.

Η αμοιβή του ορίστηκε...

...στις 20.000 δολάρια για ένα τρίμηνο, ενώ το Πανεπιστήμιο του παραχώρησε και μία νεαρή ασιατικής καταγωγής, ως συνεργάτιδα, προκειμένου να τον βοηθάει σε ό, τι χρειαστεί.

Έφυγε από τη χώρα μας εν μέσω κρίσεως και έκανε την τύχη του! Άντε να δούμε πόσο θα τον αντέξουν και εκεί...

14 σχόλια:

  1. vgale to komplex sou neodimokrati vafeiadi.. se ponaei pou oi dikoi sas kanoun AKRIVWS ta idia me ton... 'giwrgaki'
    gia ton karamanli den exoume akousei kati na les megale.. i gia ton samara...
    na xarw tin antikeimeniki sou dimosiografia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αι παγενε ρε νουμερο. Δεν ντρεπεσε και υποστηριζεις τον γαπ. Ποιον, τον γαπ!!!!!!!!!!! Τον καταστροφεα της χωρας μας. Ο βαφειαδης σε πειραξε. Ολη η ελλαδα θελει να τον δει κρεμμασμενο. Ακομα και εμεις που από τα γενοφασκια μας ψηφιζουμε πασοκ. Τι ηθελες, να του γραψει υμνο του γαπ ο βαφειαδης και ο κάθε βαφειαδης;;;

      Διαγραφή
    2. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ Ο 10:11 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ. ΑΝΟΗΤΕ.

      Διαγραφή
    3. Αχ κατακαημένε 10.11 με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικα!

      Διαγραφή
  2. o karamanlis evgale ton skasmo kai gi'auto den asxoleitai kaneis mazi toy,. o giwrgos den mporei na vgalei ton skasmo ton vlammeno kai gi'auto asxolountai mazi tou oloi kai ton vrizoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε βαφειαδη γιατι το εβαλεσ το σχολιο του 10:11?? για να μασ σπασει πρωι πρωι τα νευρα????? πω ρε κατι ατομα που κυκλοφορουν..... δεν ηπιαμε και καφε ακομα. αν δε θελει ασ μη σε διαβαζει ρε βαφειαδη. τι του δινεισ το δικαιομα να προκαλει το κοινο αισθημα??

      Διαγραφή
  3. xaxaxaxaxa................. deite ti fwto tou gap kai vgalte symperasmata.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i apantisi pigainei stous 10.15 kai 10.17... mallon kapoioi san esas tous 2 mas odigisan edw.. pou eisastan volemenoi kai pithanon diorismenoi apo to 2 megala kommata.. giati oi volemenoi kai oi diorismenoi einai pou vrizoun kai lene ta xilia myria san ki esas..oso to pasok sas edine pswmi me to tsouvali kala itan..twra kremasmenous tous thelete..apo dw na deite poso noumera eiste..
    oso gia sena noumero 10.15 pane psifise tsipra.. i mixaloliako i kammeno na deis aspri mera....(eirwneia itan)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη δεν τα πήγε καλα στην πολιτική δεν σημαίνει ότι δεν ειναι κεφάλι πανεπιστημιακό διεθνούς βεληνεκούς.Ειτε μας αρεσει είτε όχι ολα τα πανεπιστημια του κόσμου τον εχουν ως κορυφη.Κακως γυρισε Ελλάδα το παληκάρι.όπως τοσοι και τοσοι μεταναστες ας έμενε στην ομογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oti einai kefali einai.... mosxaro-kefali!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ετσι λένε για πολλα άτομα που μπορεί να κανουν λαθος επιλογες σε άλλα αλλα ακαδημαικά πετάνε!άλλο θέμα για συζήτηση έχουμε?

      Διαγραφή
  6. Ρε 10.11 συνελθε, βλεπεις κανεις να ασχολητε με τον Καραμανλη? απλα ηταν ανυπαρκτος, εκανε τουμπεκι και αραξε, αλλα τη σχεση εχει με τον ΓΑΠ? τοσο πορομενος εισαι? ουτε η ιστορια θα τον γραψει τον δικο σου, και εσυ τοσο γκαιλε? ρε φιλε δεν τους γ...ς ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ΕΤΣΙ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ Ε? Α ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ε? ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ε? Α ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ Ε? ΠΑΕΙ ΒΕΦΕΙΑΔΗ Σ ΕΦΥΓΕ Ο 10.11, ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News