Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη Βορεινού - Άρης Υδραίας 5 - 1

Το παιχνίδι έληξε με σκορ 5 - 1 υπέρ των γηπεδούχων

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Βορεινού μεταξύ της τοπικής Νίκης και του Άρη Υδραίας.

Το παιχνίδι έληξε με σκορ 5 - 1 υπέρ των γηπεδούχων.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Πασχούλης Γρήγορης, Πέικος Γιάννης (2 γκολ), Σινάπης Χρήστος (Ραντζε) και Σαπακόλης Νίκος (επεστρεψε μετα απο ενα χρονο απουσιας).

Το γκολ της Υδραίας σημείωσε ο Τζολάκης.

Η ομάδα της Νίκης Βορεινού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση καθώς αποτελείται αποκλειστικά από παιδία του χωριού με ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων παικτών και έδειξε πως μπορεί ο δρόμος για την Α’ Ερασιτεχνική να είναι μακρύς αλλά εύκολα ή δύσκολα του χρόνου μπορεί να επιστρέψει στα σαλόνια της κατηγορίας όπου αγωνιζόταν για 7 χρόνια.

Από την άλλη η ομάδα της Υδραίας απογοήτευσε στο συγκεκριμένο φιλικό, καθώς δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να δηχθεί την βαριά ήττα, χωρίς ωστόσο να σημαίνει κάτι αυτό, μιας και έχει τον χρόνο να βελτιωθεί.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα επανέρχεται φέτος στην Β’ κατηγορία με στόχο μια καλή πορεία και ότι προκύψει.

Ο λόγος για τον Άρη Υδραίας ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά από έμπειρους και νεαρούς παίκτες και με τον Χρήστο Χατζηγιαννίδη στο τιμόνι του θα προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε στις 19 Αυγούστου ώστε ο Άρης να είναι έτοιμος στις 22 Σεπτεμβρίου για τον μαραθώνιο της Β κατηγορίας.

Σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις:

Χρήστος Κουσίδης (Δωροθέα)
Μιχάλης Μπουλγούρης (Δωροθέα)
Τάσος Παυλίδης (Δωροθέα)
Ρούσσης (Τσακοι)
Κασσάς (Ξιφιανή)
Τσολερίδης (Άψαλος)
Θωμαίδης (Νεοχώρι)
Αδέμης (Νεοχώρι)
Ελευθεριάδης (Λυκόστομο)
Καρυπίδης (Λυκοστομο)

Φιλικά παιχνίδια:

Άρης Υδραίας - Αλμωπός Β’ 1 - 4
Άρης Υδραίας - Ευρωπός Φούστανης 2 - 0
Νίκη Βορεινού - Άρης Υδραίας 5 - 1

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News