Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Προσοχή στους δρόμους!

Η βροχή έχει δημιουργήσει λακκούβες η οποίες αποτελούν παγίδα για τους οδηγούς

Από το πρωί στις περισσότερες περιοχές βρέχει, ενώ κατά διαστήματα και κατά τόπους έχουν σημειωθεί καταιγίδες ιδιαίτερα ισχυρές.

Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είναι μεγάλη.

Επιπλέον όσοι ακολουθούν τη Δυτική έξοδο της Αριδαίας (προς Πιπεριά, Λουτράκι, Όρμα κ.τ.λ.)...

...στο σημείο που πραγματοποιούνται έργα για την κατασκευή του κόμβου χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, καθώς η βροχή έχει δημιουργήσει λακκούβες η οποίες αποτελούν παγίδα για τους οδηγούς.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ! ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ... ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ; ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ... ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ; ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News