Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιες ΕΠΣ στηρίζουν τον Γιώργο Σαρρή ως υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ

Ανακοίνωση

Από τη γραμματεία της παράταξης του κ. Γιώργου Σαρρή ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Το παιχνίδι των δήθεν πληροφοριών, που το τελευταίο διάστημα διακινούνται στις Ενώσεις –μέλη της ΕΠΟ, με σκοπό την παραπλάνησή τους έφτασε στο τέλος του.

Ανακοινώνουμε σήμερα την επίσημη λίστα των Ενώσεων που με απoφάσεις των συμβουλίων τους κατατεθειμένες στο πρωτόκολλο της ΕΠΟ, υποδεικνύουν ως υποψήφιο πρόεδρο το κ. Γιώργο Σαρρή.

Πρόκειται για τις ΕΠΣ:

Αθήνας
Ανατολικής Αττικής
Αργολίδας
Αρκαδίας
Βοιωτίας
Γρεβενών
Δράμας
Δυτικής Αττικής
Έβρου
Εύβοιας
Ευρυτανίας
Ζακύνθου
Ημαθίας
Θεσπρωτίας
Θράκης
Καβάλας
Καστοριάς
Κέρκυρας
Κεφαλλήνιας - Ιθάκης
Κορινθίας
Λέσβου
Μεσσηνίας
Ξάνθης
Πειραιά
Πιερίας
Ρεθύμνου
Σάμου
Τρικάλων
Φθιώτιδας
Χαλκιδικής
Χανίων
Χίου.

Τον κ Γιώργο Σαρρή ως υποψήφιο πρόεδρο έχει υποδείξει με απόφαση του Δ.Σ και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται τρεις ακόμη υποδείξεις με αποφάσεις ΔΣ Ενώσεων, ενώ ο κ. Γιώργος Σαρρής είναι σε άμεση επαφή με οκτώ Ενώσεις, οι οποίες έχουν στις διμερής επαφές εκφραστεί θετικά για την υποψηφιότητά του.

10 σχόλια:

  1. Ειναι δυνατον να αφησουμε το ποδοσφαιρο στα χέρια του Μαρινάκη? ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας μας εξηγησει ο Λαζαρος ποιό ωφελος έχει ο νομος μας απ το Μαρινάκη και είμαστε μαζι του!!!!! Γιατί με το Μαρινάκη Λάζαρε?δωσε εξηγηση!!!

      Διαγραφή
  2. Τελικά ο Πολατιάν βλέπει πολύ πιο μακριά από τους υπόλοιπους της Ένωσης Πέλλας. Το αν έκαναν σωστά ή όχι που δεν ψήφισαν Σαρρή θα το δείξει η ιστορία.
    Εντύπωση έκανε η απόφαση του Πολατιάν να μην στιρήξει τον Γκαγκάτση, καθώς λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν την σχέση του με την οικογένεια αυτή. Περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι και να γινει του πολατιαν τελειωσαν τα μπερεκετια. απλα αν κερδισει ο σαρρης θα καψει καποια παιδια και θα προωθησει τα γνωστα τσιρακια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. quiz1. ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΛΜΩΠΟΥ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΠΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΕΔΕΣΣΑΙΟΥ ΕΠΟΠΤΗ; ΕΝΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    quiz2. ΠΟΙΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΙΠΚΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ;
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΝΑΥΛΟΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναρκωτικά παιρνεις ή ονειρα βλέπεις ? πωπω φαντασια!!!

      Διαγραφή
  5. γατακια της ενωσης πελλας και εσεις της αναγεννησης γιαννιτσων ετοιμαστειτε για συντριβη...ο μαυρογιαλουρος για να παει σπιτι του και η αναγεννηση στην Γ εθνικη...και ο προεδρος της ξερει που θα παει αν πεσει η ομαδα...χα χα χα...ξερει αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή τους Διαιτητές μας αποκαλείται μαύρα κοράκια θέλω να σας επισημάνω το εξής:Το κοράκι πετάει ψηλά στον ουρανό και βλέπει πολύ μακρυά φίλοι μου.Ο Λαζαράκης αυτή την στιγμή είναι το μεγαλύτερο κοράκι στον νομό Πέλλας είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει,είτε γουστάρετε είτε δεν γουστάρερτε.Επειδή λοιπόν είναι το μεγαλύτερο για αυτό έβλεπε και βλέπει πολύ μακρυά.Στις 7 Οκτώβρη ο μαυρογιαλούρος και η παρέα του να δω πως θα κυκλοφορούν και σε ποιά γωνία θα κρυφτούν.Είδατε ότι ο Λαζαράκης και η παρέα του βλέπουν μακρυά και θα είναι πάλι ατσαλάκωτοι;Όσο για τον μαυρογιαλούρο πλησιάζει και η δική του ώρα.θΑ ΓΕΛΆΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΌ ΚΑΤΣΊΚΙ.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επισημη ανακοινωση του ΣΑΡΡΗ...33 ενωσεςι ειναι μαζι του......επισημη ανακοινωση ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ..18 ενωσεις μαζι του..μενουν αλλες 6 εκ τον οποιων οι 3 ειναι 100% του ΣΑΡΡΗ....και ο μαυρογιαλουρος ακομη λεει οτι θα κερδισει ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗς και οτι αυτος θα γινει αντιπροεδρος της ΕΠΟ....χα χα χα....ακομη και οι υπολοιπες 6 να πανε με τον ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ παλι εχει ηδη χασει...απλα να θυμαστε οτι στο τελος δεν θα κατεβει....θα παραιτηθει και θα βγαλει ανακοινωσεις κατα του κρατους και του Ολυμπιακου....αυτα που εκανε τοσα χρονια ερχονται στο κεφαλι του..το καλο για την ΕΠΣ Πελλας ειναι οτι παιρνει και τον μαβρογιαλουρο μαζι του...εξαλλου αυτος ηταν στον πατο του βαρελιου,τωρα με αυτο δεν προκειται ποτε ξανα να ξανασηκωθει...ακουσα οτι θα αλλαξει πολη?? ΙΣΧΥΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News