Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Νικητής ο Ν. Μυλότοπος στον αγώνα με την Καλή

ΜΑ Ν.Μυλότοπου - Νίκη Καλής 2 - 0

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Μ.Α Ν.Μυλότοπου επικράτησε με σκορ 2-0 της Νίκης Καλής και βρίσκεται στη πρώτη θέση μαζί με τον Άρη Προφήτη Ηλία.

Το ματς ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους πάντως να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στα πρώτα είκοσι λεπτά του β' ημιχρόνου όταν και απείλησαν τους γηπεδούχους με ισοφάριση δημιουργώντας δυο καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 26' όταν ο Μιχάλης Γκότσης που έχει σκοράρει και στα τρία ματς έγραψε το 1-0. Την νίκη κλείδωσε ο Χρήστος Νάτσης όταν στο 86' έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη που την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στην Αριδαία για να αντιμετωπίσει τον Αλμωπό.

Διαιτητής του αγώνα ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος.

4 σχόλια:

  1. katarxas legetai vasilis natsHs kai kata deyteron Hmoun ston agwna kai o mylotopos eilkrina exase apisteytes eykairies kai aporw pou eidate tis faseis tHs kalHs...aytos o gkotsis re paidia den H3ere ti exane simera!!!!fila8los apo kria vrisi pame gera apollwnara!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kria brisi kane esu kamia niki kai ase tous pextes tou mulotopou o paixtis autos pou anafereis oti exane epeze traumatias apo oso kseroume edw sto xwrio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ 9:22 Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΕΝΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΣ;

    ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ Η΄ΧΡΗΣΤΟΣ...

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτό το χωριό πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε την γνώμη και των άλλων φιλάθλων κάποια στιγμή και επίσης να ξεχωρίζουμε τις καλοπροαίρετες κριτικές που γίνονται για τον ΜΕΓΑ.Κρατάμε την νίκη και προχωράμε ΟΛΟΙ μαζί εμείς (όπαδοι-διοίκηση) για την διατήρηση της ομάδας εκεί που την αξίζει.Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο των τίτλων αλλά και της προσφοράς κύριο Λευτέρη Κιοκπάσογλου στην ομάδα αλλά και σε προσωπικές περιπτώσεις παιχτών.Οι γνωστοί-άγνωστοι εντός και εκτός του χωριού,συνεχιστές της διαφθοράς και της σαπίλας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καλό θα είναι να προσέχουν να μην δαγκώσουν την γλώσσα τους όταν αναφέρονται στον ΜΕΓΑ για να μην δηλητηριαστούν. Όσο για τα ερωτήματα που ακούγονται στους καφενέδες για στησίματα των μπαράζ κ την παραμονή της είναι καθαρά θέμα επιλογής ύστερα από 5 γενικές συνελεύσεις(ΑΝΟΙΧΤΕΣ) και με ομόφωνη απόφαση να μην πληρώνονται νταβατζιλίκια τύπου 1500 ευρώ σε διαιτητές κτλ την στιγμή που κάποιοι δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη αγαθά για να ζήσουν.Ο παίχτης ονομάζεται Βασίλης κ το λάθος είναι μηδαμινό που μάλλον θα οφείλεται στην βιασύνη.
    Υ.Γ"οι εγγραφές για τα τμήματα της ακαδημίας έχουν ξεκινήσει για τους ενδιαφερόμενους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News