Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Σκληρή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια στα Γιαννιτσά

Ανακοίνωση

Η Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προσπάθεια αμαύρωσης της εκδήλωσης μνήμης προς τιμήν των 120 συμπατριωτών μας που εκτελέστηκαν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στην πόλη των Γιαννιτσών, απότρία ορφανά του Τσαουσέσκου.

Οι συγκεκριμένοι "κύριοι' αντιγράφοντας τους κατσαπλιάδες - ληστοσυμμορίτες πολιτικούς πρόγονους τους, άρχισαν να βγάζουν άναρθρες κραυγές, μιμούμενοι τους συμπαθέστατους χιμπατζήδες, κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου από τον επικεφαλής της Τ.Ο. Πέλλας Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη καi εκτόξευσαν βεγγαλικό το οποίο έσκασε δίπλα στα πόδια του Συναγωνιστή Θεόδωρου Χλωρίδη, ο οποίος απέφυγε τον τραυματισμό χάρη στην έγκαιρη προειδοποίηση κάποιου συμπολίτη μας.

Επικεφαλής της ομάδας των ερυθρών χούλιγκαν που είχαν κρυφτεί πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη τουκκε Χρήστος Σίσκος, φυτεμένος υπάλληλος στην τοπική υπηρεσία του ΟΑΕΔ, ένας άγνωστων λοιπών στοιχείων νοσταλγός των γκουλάγκ και ένας Μπακαλάκης μέλος και υποψήφιος της συμμορίας των εμπρηστών της MARFIN, της γνωστής λαθρολάγνας κάστας της ανταρ-CIA ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τις έκνομες πράξεις του.

Οι πολιτικοί απόγονοι των ανθρωπόμορφων τεράτων Ζαχαριάδη και Βελουχιώτη, οι αρνητές της σφαγής των Ελλήνων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης από τον "πατερούλη" Στάλιν, αυτοί που χάρηκαν με την Μικρασιατική Καταστροφή και αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Ιταλό εισβολέα, τα πολιτικά τέκνα της πέμπτης ολομέλειας του ΚΚΕ που ζητούσε ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη καλά θα κάνουν να μην βάζουν στο στόμα τους το Εθνικιστικό Κίνημα.

Οι δοσίλογοι όλων των Εθνικών Αγώνων δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για προδοσίες όταν η προδοσία είναι έμφυτη στον ιδεολογικό τους χώρο. Το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για την καταστροφή που προκάλεσαν στην πατρίδα μας με τον συμμοριτοπόλεμο, για τις ρουφιανιές και τις προδοσίες τους, για το παιδομάζωμα και για τα χιλιάδες άλλα εγκλήματα τους.

Την απάντηση από τον Ελληνικό Λαό την πήραν σήμερα όταν αποδοκιμάστηκαν έντονα για την αισχρή τους πράξη και έφυγαν με την ουρά στα σκέλια.

Την απάντηση την παίρνουν καθημερινά από τον κόσμο που συμπορεύεται με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Περαστικά σας "προλετάριοι" και καλό ταξίδι προς την αφάνεια.

Με τιμή,
Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Πέλλας

18 σχόλια:

  1. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ...

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ...

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! http://www.youtube.com/watch?v=nrkvV12__WY&feature=player_detailpage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fasistas eisai esy re dief8armene pes mas ti douleia kaneis kai poies katourimenes podies filises gia na se baloune ekei pou eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ?ΛΑΘΟΣ..ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...ΧΕΧΕΧΕ

      Διαγραφή
  4. Τι δουλειά είχατε ρε φασισταριά στο μνημόσυνο στον ομαδικό τάφο των Γιαννιτσών ; Έχετε ξαναπάει εδώ και 68 χρόνια ; Ποιόν πήγατε να τιμήσετε δηλ. τους νεκρούς πατριώτες & το Δήμαρχο Γιαννιτσών ή τους εκτελεστές Γερμανούς Ναζί και τους συνεργάτες τους ταγματασφαλίτες πουλικούς ; Εσείς πήγατε "φουσκωτοί & μαυροντυμένοι" για να διασφαλίσετε τη μη "αμαύρωση της εκδήλωσης" ; Υποκριτές και ανιστόρητοι όψιμοι "εθνοσωτήρες" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλά ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ και δεν εννοώ τα νοθευμένα του σχολείου..έλεος πια. Θα μιλήσεις για κομμουνιστές οι οποίοι δεν ξεπουλήθηκαν στους αμερικάνους και δεν δέχτηκαν να γίνουν τα πρώτα παγκόσμια πειραματόζωα..ντροπή να λέτε τέτοια λόγια

      Διαγραφή
    2. Ναι σαφώς και δεν ξεπουλήθηκαν οι ίδιοι πούλησαν όμως χωρίς δισταγμό την πατρίδα μας και συγκεκριμένα την Μακεδονία μας για να τους δώσει λίγη σημασία ο Τίτο και κάθε Τίτο!

      Διαγραφή
  6. Αυτοί είστε .. άτομα που τα τελευταία 35 χρόνια ΒΟΛΕΥΤΗκατε πίσω από τα Σοσιαλιστικά (δήθεν) κόμματα.. αυτό που καταφέρατε ήταν η δημιουργία μιας τεράστιας ΠΥΡΑΜΊΔΑς του παρακράτους που η αλήθεια είναι ότι δε μπορούμε να τη κουνήσουμε από όποια πλευρά και αν προσπαθούμε ..!! Σύντομα όμως, και καθαρά ΔΟΥΡΙΑΚά, αυτή θα ισοπεδωθεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τα του Πασοκοκοκουέ έγιναν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ που ΒΎΘΙΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Την
    ΠΑΤΡΙΔΑ στο Χείλος του Γκρεμού.-Η Δήμητρα η Ερωμένη του
    παπού Ανδρέα έβαζε σε θέσεις ανίκανους στην Ολυμπιακή..
    Έχουν όμως το Θράσσος να μιλάνε οι κύριοι υπαίτιοι της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ..ΌΥΣΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι χρυσαυγητες ήταν εκεί για να τιμήσουν τους αντιστασιακούς Έλληνες η τους Γερμανούς ναζιστές που σκοτωθήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σας θυμήσω σύντροφοι ότι η σφαγή έγεινε ως αντίποινα για την προσχώριση ενός γερμανού κουμουνιστή στρατιώτη στο 36ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ που έδρευε στο Πάϊκο οι δυνάμεις του οποίου αν και ευρίσκοντο σε απόσταση αναπνοής από τα Γιαννιτσά και υπερτερούσαν αριθμιτικά από αυτές των Γερμανών ουδέν έπραξαν για την αποτρέψουν . Το μοτίβο ήταν ίδιο παντού σε όλη την γερμανοκρατούμενη Ελλάδα , Οι Ελασίτες προκαλούσαν και ο απλός λαός την πλήρωνε με σφαγές . ¨αλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος του ΚΚΕ για να στρατολογεί τον κοσμάκη αυτόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΟΥΟΥ! ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ...

      Διαγραφή
    2. 1)Δεν υπήρχε στο Πάϊκο 36ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ παρά μόνο το 30ο .
      2) Το 30ο Σύνταγμα ήταν μακριά από τα Γιαννιτσά σε επιχειρήσεις ενάντια στους κατακτητές Γερμανούς .
      3) Στην πόλη - δυστυχώς για την ιστορία - κατέφθασαν οι ΠΑΟτζήδες πουλικοί από την Κρύα Βρύση με τον αρχηγό τους και "συνέδραμαν τους ημέτερους Γερμανούς" του Ναζί Σούμπερτ .
      4) Ο "γερμανός κομμουνιστής" που προσχώρησε στον ΕΛΑΣ & την Αντίσταση ήταν ένας ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ αντιφασίστας , που αηδίασε με τις φρικαλεότητες των Γερμανών τόσο στο μακελειό & το κάψιμο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ , όσο και παντού.
      5) Η προσπάθειά σου να μη μιλήσεις "για τη ταμπακιέρα" -που ήταν η ενεργή συμμετοχή των ελλήνων ταγματασφαλιτών του Πούλιου μαζί με τους Γερμανούς κατακτητές στη σφαγή των Γιαννιτσών - είναι φανερή , όσο και η ιεροσυλία της παρουσίας των χρυσαυγητών στον ομαδικό τάφο .

      Διαγραφή
    3. Οι εκτελεσθέντες είχαν σχέση με τον ΕΛΑΣ όση ο κασιδιάρης με την Κανέλη Να σου θυμήσω συντρόφισσα ότι ο Δήμαρχος Μαγκριώτης ήταν παλιός βουλευτής Σερρών του Λαίκού Κόμματος και διορισμένος δήμαρχος Γιαννιτσών από την 4η Αυγούστου . Οι μόνοι που μπορούν να εκπροσωπούν τους εκτελεσθέντες είναι οι επιζόντες συγγνείς τους και όχι οι πολιτικοί απόγονοι των (κατά το επίσημο ΚΚΕ) των πρακτόρων της Αγγλίας Βελουχιότη Ζαχαριάδη .και των λοιπών υπέρμαχων της απόσχισης της Μακεδονίας μας περιλαμβανομένων των Γιαννιτσών . Υπάρχουν επιζώντες της σφαγής και μπορείς να μάθεις σύντροφε ότι την σφαγή την έκαναν οι άνδρες του Σούμπερτ που ήταν Γερμανοί και Έλληνες απο την Κρήτη . Προχωρείστε έτσι και θα μάθουν επιτέλους οι Έλληνες όλη την προδοτική σας πορεία .

      Διαγραφή
  10. fasistas eisai esy re dief8armene pes mas ti douleia kaneis kai poies katourimenes podies filises gia na se baloune ekei pou eisai

    ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ.ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ.ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΛΑΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για την ένταση και τα μικροεπεισόδια κατά την κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, στον Ομαδικό τάφο, μας μίλησε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Πέλλας



    Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Πέλλας, Χρήστος Σίσκος δήλωσε ότι «υπήρξε αντίδραση από την πλευρά μας, διότι δεν έχουν δουλειά να καταθέτουν στεφάνι οι ιδεολογικοί απόγονοι αυτών που σκότωσαν. Ποιον να τιμήσουν; Αυτούς που σκοτώθηκαν ή αυτούς που σκότωσαν; Είπαμε ότι εμείς δεν καταθέτουμε μαζί με αυτούς, θα τρίζουν τα κόκαλα των θανόντων. Καλέσαμε όποιον θέλει να αντιδράσει και να μην καταθέσει στεφάνι και οι περισσότεροι τα πήραν πίσω. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μας και τους σταμάτησε η Αστυνομία. Δε δόθηκε συνέχεια στο συμβάν. Όμως το θέμα είναι με τέτοιες ενέργειες παίρνουν τα πάνω τους... αν οι ίδιοι λένε ότι είναι μόνο εθνικιστές, ας βγουν επίσημα να αποκηρύξουν το ναζισμό και αυτούς που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. Μετά να τους δεχτούμε» κατέληξε ο κ. Σίσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκατοντάδες μέλη της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια της τελετής μνήμης για την ομαδική σφαγή των κατοίκων, στον εμφύλιο πόλεμο φώναζαν «τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες»

    Πηγή: Με επικεφαλής τον Κασιδιάρη 7 βουλευτές στην γιορτή μίσους στο Μελιγαλά[εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/68001#ixzz26dKsQ1Pt

    οι ίδιοι τους λένε οτι είναι ταγματασφαλίτες ξυπνάτε πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News