Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΠΣ Πέλλας της Κυριακής

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΠΣ Πέλλας της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου 2012:

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α1
Ν. Πέλλα – Ίδα 4 - 1
Αλμωπός – Πέλλα 1 - 1
Καλή – Εδεσσαϊκός 1 - 2

Α-1ος
Λουτράκι – Νησί 2 - 1
Γαρέφι – Άγρας 0 - 1
Δωροθέα – Καρυδιά 2 - 0
Λυκόστομο – Τσάκοι 0 - 1

Α-2ος
Εσωβάλτα – Παλαίφυτο 2 - 3

Δείτε επίσης:
 

13 σχόλια:

  1. Ante telos 2hs agwnistikhs...Hrthe h wra gia allages proponitwn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mporei na nai nwris alla pleon o Almwpos den mporei na milaei gia anodo oute fetos... giati persy an h8ele anevaine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΜΩΠΕ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι φιλαθλοι του Αλμωπού δεν απογοητεύονται,απλά στεναχωριούνται που χάνουν βαθμούς από υπερβαρους.Δυστυχως αυτό ειναι το τοπικό ποδόσφαιρο.Δεν έχει ανάγκη ο Αλμωπός από σχολιαστές και ειδικούς ,αλλά από φιλάθλους που θα φωνάζουν 90 λεπτά.Οπότε όσοι σχολιάζουν χωρίς να στηρίζουν ΔΕΝ.

      Διαγραφή
  4. anti na sarwsei o almopos perioristike sthn isopalia. krima, poly krima. tha prepei na provlimatistei h dioikhsh. den ftaiei panta o proponiths. yparxoun kai alloi paragontes. kai edw pou ta lema kala na pathete giati opws leei kai o 7:05 persi an ithele tha anevene.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΑΔΕΣ ΤΑΛΕΝΤΑ-ΧΡΥΣΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΤΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΗΤΕ

      Διαγραφή
  5. Ι ΙΔΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ! ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ Α' ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ γνωστη του ποδοσφαιρου κατσε εκει με τους μισθοφορους σου και μην μιλας. Αρχη ειναι ακομα!

      Διαγραφή
  6. o almopos tha sunelthei min anxoneste mages.apla exase polytimo edafos sto ksekinima apo lathos epiloges kalokairines.kalo tha kanei ayti i arxi arkri na apotelesei aformi gia oristiko kseskartarisma kai ksekavalikema.entos kai ektos tou gipedou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7:05 ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΜΠΡΩΞΕ ΧΟΝΤΡΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dropi gia to xtipima ston mikro 7 likostomoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News