Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Δείτε το βίντεο

Αίθριος ο καιρός σήμερα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, περιορισμένη τοπικά ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες και διατήρηση των ενισχυμένων ανέμων στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη θα φτάσουν στους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.



Οι άνεμοι στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, στρεφόμενοι το βράδυ σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 26. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

---
Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News