Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Απεργία των δασκάλων με το πρώτο κουδούνι

Παράλληλα 24ωρη απεργία κήρυξαν και οι εκπαιδευτικοί στον ιδιωτικό τομέα

Με απεργιακές κινητοποιήσεις, στάσεις εργασίας και ένα συλλαλητήριο ανοίγουν οι εκπαιδευτικοί τη σχολική χρονιά.

Τετάρτη λοιπόν απεργούν οι δάσκαλοι σε όλοι τη χώρα, ενώ οι καθηγητές κάνουν τρίωρη στάση εργασίας από 11:00 μέχρι 14:00 η πρωινή βάρδια και από 14:00 μέχρι 17:00 η απογευματινή βάρδια.

Παράλληλα 24ωρη απεργία κήρυξαν και οι εκπαιδευτικοί στον ιδιωτικό τομέα.

ΟΛΜΕ και ΔΟΕ καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν στα Προπύλαια στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης

Και όλα αυτά ενώ αύριο Τρίτη ανοίγουν επίσημα τα σχολεία της χώρας.

13 σχόλια:

  1. Εεε.. να ξεκουραστουν λιγο...κανε και εσυ αγροτη απεργια...γραμμενο σ εχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι σωστά, για ξεκούραση το κάνουν, σωστά το κατάλαβες, γάτα είσαι... Άσχετα αν η μία μέρα απεργία κοστίζει 50-80 ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩ..ΠΩ.. 1 ΤΟΝΟ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ...

      Διαγραφή
  3. γι'αυτό είσαι αγρότης .και πολύ σου είναι με το μυαλό που κουβαλάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μιλάς καλύτερα για τους αγρότες τυχάρπαστη ψωνάρα είσαι και εκπαιδευτικός!

      Διαγραφή
  4. Φίλε αγρότη,
    μακάρι να μου δίνε ο αγρότης πατέρας μου τόσα για να σπουδάσω, όταν πέρασα στις πανελλαδικές, γιατί από αγροτική οικογένεια κατάγομαι κι εγώ και σε πληροφορώ ότι μου έστελνε πολύ λιγότερα, αρά ξέρω να εκτιμήσω την αξία των χρημάτων πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις, τώρα που έγινα εκπαιδευτικός.
    Μην υποτιμάς λοιπόν τόσο εύκολα τον αγώνα που κάνει ο κάθε εργαζόμενος με τα όποια όπλα διαθέτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ; ΜΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Κ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ 14.Κ μην πω για τις ώρες την ημέρα που δεν ξεπερνούν τις 4-6... Τις 15 μέρες του Πάσχα κ τις 15 των Χριστουγέννων...τα Σ/ Κ κ τις αργειες. Τι θέλετε δλδ να δουλεύετε λιγότερο η να πληρωνεστε παραπάνω; Πως θα αντιδρουατε εάν τους 3 μήνες του καλοκαιριού πηγαινατε σε κάποιος δημόσια υπηρεσία να εργάζεστε 8ωρο; Μην σας παραξενευουν οι μειώσεις λοιπόν.. Κ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ´ ΌΤΙ ΣΑΣ αξίζουν περνετε
    ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ Κ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΣΤΕ
      ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΙ;;;

      Διαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΜΕΙΣ .ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΡΩ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΩ .ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν εμένα μειωθεί ο μισθός μου δε θα πάω να ψωνίσω για παράδειγμα φρούτα και λαχανικά, άρα θα μείνουν απούλητα τα αγροτικά προϊόντα. Θέλω να πω μ' αυτό ότι όλα είναι μια αλυσίδα, οι μειώσεις μισθών σε μια κατηγορία εργαζομένων επηρεάζει σίγουρα τις υπόλοιπες. Γι' αυτό να μην χαίρεστε με τις μειώσεις μισθών κανενός παιδιά. Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε ενωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nα φοβάστε απ τον πεινασμένο και εξαγριωμένο Δάσκαλο ,είναι πιο "επικύνδινος" απο τον αγρότη. Εγώ θα φοβόμουν να στείλω το παιδί μου σ αυτόν. Δίπλα πρέπει να είμαστε όχι απέναντι.ΤΟΥΒΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΒΛΟ ΕΙΣΑΙ ΝΟΘΕ ΥΙΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΟΠΟΥ..ΒΟΔΙ Ε ΒΟΔΙ.

      Διαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News