Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΜΑ Ν. Πέλλας συνέτριψε τον Μακεδονικό Ίδας

ΜΑ Ν. Πέλλας - Μακεδονικός Ίδας 4 - 1

Πραγματική καταιγίδα ο ΜΑ Ν. Πέλλας συνέτριψε τον Μακεδονικό Ίδας με σκορ 4 - 1 στο ντέρμπι των νεοφώτιστων και ζευγάρωσα τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Το ματς ήταν μονόλογος των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο όταν με ηγέτη τον Μιχάλη Μπάσδο (πρώτο σκόρερ της Α1 με 8τέρματα) έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ξύπνησαν στο δεύτερο μέρος και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο χωρίς όμως να καταφέρουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 7' όταν ο Μιχάλης Μπάσδος έγραψε το 1-0, ενώ στο 23' ο ίδιος παίχτης ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων γράφοντας το 2-0.

Στο 34' ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έγραψε το 3-0 για τον Μ.Α και στο 49' ο Μιχάλης Μπάσδος έγραψε το 4-0 πετυχαίνοντας χατ - τρικ. Στο 62' ο Ανδρέας Δημητρίου με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι μείωσε γράφοντας το 4-1 για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής ήταν ο Μαυρίδης Θωμάς.

4 σχόλια:

  1. πολυ γρηγορη η Πελλα ειδικα στο πρωτο.η Ιδα αργησε να βρει τα πατηματα της.λαθος να παιξει ο ενας κοφτης της μαν το μαν χαθηκε το κεντρο ετσι.στο δευτερο ολα ειχαν ξεκαθαρησει.μπραβο στην Πελλα καλη δουλεια.Κ η Ιδα θα βρει ρυθμο τιποτα δεν της πηγε καλ,κακη μερα ολοι.ενας ουδετερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε οχι και αναποδο ψαλιδι βρε παιδια....στην κινηση πλασε με την μπαλα στον αερα ηταν....ομορφο τελειωμα αλλα οχι και ψαλιδακι.......παντως συγχαρητηρια και στους παραγοντες και παιχτες της ιδας...ακομη και οταν δεν παει τιποτα καλα,ουτε νευρα ουτε βρωμικο παιχνιδι...μονο προσπαθεια...και αυτο δειχνει παρα πολλα για μια ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η παιχτες της Ιδας επρεπε πρωτα να περασουν απο αλκοτεστ και μετα να πανε να παιξουν μπαλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΓΑΜΟ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ !!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News