Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ανδρέας Λοβέρδος: Προχωρά στη δημιουργία νέου κόμματος - Όλο το παρασκήνιο

Πότε θα το κάνει;

Εδώ και καιρό όλοι συζητούσαν ότι ο πρώην υπουργός και άλλοτε διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ (ανεπίσημα πάντα), Ανδρέας Λοβέρδος θα προέβαινε σε κίνηση δημιουργίας νέου κόμματος.

Τελικώς ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε νέα πολιτική ενέργεια μέσα από το βιβλίο του που κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία όχι όμως και το ίδιο το κόμμα. Πότε θα το κάνει;

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι θα περιμένει έως ότου ψηφιστούν τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Ο ίδιος θα τα ψηφίσει αλλά από εκεί και πέρα όλα θα αλλάξουν.

Άλλωστε ο ίδιος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real: «εγώ στηρίζω την κυβέρνηση, θα ψηφίσω στη Βουλή, ήμουν, είμαι και θα είμαι παράγοντας σταθερότητας».

Κύκλοι που πρόσκεινται στον πρώην υπουργό σημειώνουν πως δεν είναι ανυπόμονος για το νέο πολιτικό σχηματισμό, ο οποίος να σημειωθεί πως πιθανότατα θα λάβει τα αρχικά της πολιτικής του πρότασης ΝΕΑ, δηλαδή Νέα Ελληνική Ανόρθωση.

Και δεν είναι ανυπόμονος καθότι όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί το πολιτικό «παιχνίδι» με μετά «να βγει μπροστά».

Βέβαια όλα δείχνουν ότι η μέρα αυτή δε θα αργήσει καθότι η στάση του αναμένεται να αλλάξει αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή. Όπως δήλωσε και στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό: «μιλώ για λίγες εβδομάδες, γιατί η κοινωνία δεν έχει χρόνο, ώστε οι κυβερνήσεις να κάνουν τον κύκλο τους».

Φωτογραφία του Ανδρέα Λοβέρδου με τη Θεοδώρα Τζάκρη, από την επίσκεψη του πρώην Υπουργού στην Πέλλα λίγο πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου
 
Αίσθηση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι εκτός από τις επαφές που ο ίδιος επιδιώκει με πολιτικούς παράγοντες της χώρας, πολλοί βουλευτές σπεύδουν οι ίδιοι να τον προσεγγίσουν προκειμένου να δηλώσουν παρόντες στα νέα του σχέδια. Ενδεικτικό πιθανώς και του κλίματος που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μετά και τις νέες δημοσκοπήσεις που το δείχνουν να έχει χάσει τουλάχιστον 5 μονάδες μετά τις εκλογές.

Πάντως ο ίδιος λέει στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις του πως αν είναι να μείνει στη βουλή χωρίς να μπορεί να συμβάλει επί της ουσίας σε ένα σχέδιο ανόρθωσης της χώρας, καλύτερα να αποστασιοποιηθεί.

---
Πηγή: NewsIt.gr

4 σχόλια:

  1. Η ΤΖΑΚΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοξοβέρδος= Γιωργάκης Νο 2 άστο καλύτερα υπάρχει έστω ένας σωστός απο δαύτους βρέ παιδιά; όχι πέστε μου για να ξέρω δηλαδή!!
    Τώρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σας ενοχλεί επειδή ταράζει τα θολωμένα Νερά του Σάπιου Πολιτικού σας Κατεστημένου!! Αλλά ξεχνάτε ότι η
    απραξία σας σε όλους τους τομείς έβγαλε από τα ρούχα του τον Ελληνικό Λαό. Όσο παραμένετε αμμέτοχοι στήν τερατώδη οικολογική καταστροφή που διαπράτεται στην Χαλκιδική παρεμβαίνοντας μόνο οι Χ.Α. αυτό σας Ξυνίζει προσέξτε λοπόν γιατί θα βρεθείτε πρό Δυσσάρεστων Εκπλήξεων!!
    Είναι καιρός να καταλάβετε υπέρβαροι εγληματίες της Συνείδησής μας τα ποσοστά της Χ.Α. ανεβαίνουν από την ανικανότητά σας Απάτριδες, Ατομιστές, Ανάλγητοι, Συνεργοί στο κοινό έγκλημα της SIEMENS. Έχετε όμως τον Δημοκρατικό τρόπο να σκεπάζετε τα περιττώματά σας, βγαίνοντας στην επιφάνεια σαν αθώες Περιστερές, το γλέντι σας μάγκες δεν θα κρατήσει για πολύ.-
    Τα κάνατε όλα Κουλουβάχατα τρέξτε λοιπόν μην αργείτε να υπογράψετε τα Υποτακτικά σας Μνημόνια για να μας Σώσετε!!
    Σάς ευχαριστούμε για το απαράμιλλό σας ενδιαφέρον Αρουραίοι των Μεγάλων Σαλονιών και της Καλοπέρασης από τον Ιδρώτα μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News