Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Νίκη Αξού που έμεινε στην ισοπαλία με τον Φίλιππο Γιαννιτσών και απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς. Το αποτέλεσμα πάντως δεν πτοεί την ομάδα του Χρήστου Καλαιτζίδη (Τσάρος) που συνεχίζει την σκληρή δουλειά που 'έχει ξεκινήσει.

Πάλεψε ο Ηρακλής Άγιου Λουκά μέσα στις Αμπελειές ωστόσο τα αμυντικά κενά του δεν επέτρεψαν να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που έμεινε είναι ότι ο "Γηραιός" στάθηκε καλά με αντίπαλο μια καλή ομάδα και έδειξε ότι έχει δυνατότητες.

Εκεί στο Μαυροβούνι υπάρχει ένας πιτσιρικάς ονόματι Κώστας Γάκης που σε λίγο καιρό θα μιλούν όλοι γι' αυτόν αν συνεχίσει έτσι. Πολύ καλός μπαλαδόρος σίγουρα θα ξεπεράσει τον αδερφό του Χρήστο εκ των κορυφαίων της Δόξας την περσινή χρονιά.

Αυτή την φορά ο Άρης Αμπελειών εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και λύγισε τον Άγιο Λουκά παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ηγέτες της ομάδας του Χρήστου Καρκαμάνη οι Σαββίδης και Γρηγόρης Παπαδόπουλος που σκόραραν από δυο φορές.

 
Θραύση έκαναν οι Δημήτρης Βοτάρης (κορυφαίος του αγώνα) και ο ξάδερφος του Άγγελος Βοτάρης στην μεσαία γραμμή για λογαριασμό του Άρη Προφήτη Ηλία στην μεγάλη νίκη μέσα στον Εξαπλάτανο. Σταθερές αξίες στο χώρο του ποδοσφαίρου οι Κρυοβρυσιώτες ποδοσφαιριστές.

Έστω και αν ήρθε δύσκολα το τρίποντο για την Δόξα Μανδάλου η ομάδα του Γιάννη Τσαμαρδού το δικαιούταν δίκαια γιατί ήταν καλύτερη από την Κρύα Βρύση. Ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Αναστασιάδης ήταν παίχτης που έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά σκοράροντας σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Δύο στα δύο για την Δόξα Μελισσίου που λύγισε την αντίσταση του Εθνικού Γιαννιτσών και ζευγάρωσε τις επιτυχίες της. Ο Θόδωρος Χλωρίδης λύτρωσε την ομάδα του ένα τέταρτο πριν το τέλος και είναι γεγονός το καλό ξεκίνημα που ήθελαν όλοι στη Δόξα.

Δεύτερο συνεχόμενο διπλό για την Ελπίδα Έδεσσας μέσα στη δύσκολή έδρα της Κερασιάς και πλέον οι Εδεσσαίοι έκαναν το ιδανικότερο ξεκίνημα που τους φέρνει σε θέση ισχύος συν τοις άλλοις δικαιώνοντας αυτούς που τους έχουν χρίσει φαβορί.

 
Άλλο ένα χτύπημα για τον Εθνικό Αριδαίας και τα δύο στα δύο είναι γεγονός για την ομάδα του Γιώργου Κορέλα. Το ματς το καθάρισαν από το πρώτο μέρος οι κυανόλευκοι που χωρίς να παίζουν φοβερή μπάλα ήταν αφεντικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 
Δεν έπαιξε μεγάλη μπάλα ο ΜΑ Ν. Μυλότοπου ωστόσο πήρε ένα ακόμα τρίποντο έστω και με λίγο άγχος επί της Όρμας. Τέλος καλό όλα καλά με τον Μιχάλη Γκότση να δικαιολογεί μέχρι στιγμής την επιμονή για να τον αποκτήσουν οι πρωταθλητές.

Το καλό ξεκίνημα πήγε στράφι για την Αστραπή Ζέρβης που με δυο γρήγορα γκολ αιφνιδίασε την Άρνισσα. Δεν άντεξε μέχρι το τέλος και γνώρισε την ήττα αφού δέχθηκε τρία τέρματα από τον ίδιο παίχτη.

Τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα κόστισαν στο ΠΑΟ Φιλώτειας που γνώρισε την ήττα μέσα στον Εθνικό Αριδαίας. Η ανανέωση βέβαια έχει αυτά τα προβλήματα, σιγά-σιγά όμως αναμένεται να βελτιωθούν οι βραζιλιάνοι της Ανατολικής Αλμωπίας.

 
Τα γκολ - δώρα που έκαναν οι παίχτες του Φίλιππου Σταυροδρομίου κόστισαν την ήττα από τους Γαλατάδες και σίγουρα υπάρχει προβληματισμός στην ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη που πρέπει να συνέλθει γρήγορα.

Ακόμα σκοράρει η Ελπίδα Αχλαδοχωρίου που με τους Χατζή και Καλενδέρη να πετυχαίνουν χατ-τρικ έκαστος έριξε επτά γκολ στο Δυτικό και σεφτέ στους βαθμούς με την πρώτη νίκη.

Άκρως θετικό κρίνεται το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε στον Αξό ο Φίλιππος Γιαννιτσών δείχνοντας ότι φέτος δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο. Η ομάδα του Νίκου Αμπεριάδη θέλει να πρωταγωνιστήσει και μέχρι τώρα φαίνεται αρκετά ικανή.

Το χειρότερο ξεκίνημα κάνει μέχρι στιγμής ο Εθνικός Γιαννιτσών που σε δυο ματς έχει ισάριθμες ήττες παρότι αλλιώς φαντάζονταν την αρχή οι άνθρωποί του. Σίγουρα δεν ήρθε η καταστροφή ωστόσο από εδώ και πέρα πρέπει να έρθουν οι νίκες για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

 
Χαλαρά πέρασε ο Ολυμπιακός Γαλατάδων από το Σταυροδρόμι όπου με τους Καραδήμο και Μπουρνάζη να σκοράρουν καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Νίκου Αντωνα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει καθώς διαθέτει πολύ καλό υλικό.

Άλλη μία βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ Δυτικού που αν συνεχίσει έτσι, θα κάνει σίγουρα ρεκόρ όσον αφορά το παθητικό τερμάτων.

 
Όταν έχει παίχτες με προσωπικότητα ακόμα και αν δεν πιάνουν μεγάλη απόδοση μπορείς να πάρεις την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έτσι συνέβη και με τον Άρη Προφήτη Ηλία που πέρασε σχετικά εύκολα από τον Εξαπλάτανο.

 
Ίσως μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στα Γιαννιτσά ο Ορφέας Ριζαρίου. Όταν δεν σκοράρεις εκτός έδρας οι απαιτήσεις λιγοστεύουν άσχετα αν υπάρχουν εντάσεις για το τέρμα που δέχτηκαν οι παίχτες του Κώστα Μαλουμίδη που παρά την ήττα δεν έχει παράπονο.

 
Το δύο στα δύο έκανε ο ΠΑΟΚ Αραβησσού που επικράτησε σχετικά εύκολα του Μακεδονικού Γιαννιτσών μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε. Κατά τα άλλα τρίτο γκολ για τον νεοαποκτηθέντα Κυριάκο Αμπράζη σε δυο ματς και υπάρχει και συνέχεια.

 
Αφού δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό ξεκίνημα που είχε η Δόξα Εξαπλατάνου και τις ευκαιρίες, έπαθε μπλακ - άουτ μετά το γκολ που δέχτηκε και παρότι ξύπνησε προς το τέλος η ήττα δεν αποφθέχθηκε.

Μια παλιά καραβάνα των γηπέδων ο μέσος Γιάννης Σαββουλίδης έλυσε το γρίφο του γκολ για τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών που ζευγάρωσε τις νίκες του παρότι βρήκε μεγάλη αντίσταση από το Ριζάρι. Η εμπειρία παίζει τον ρόλο της σε κρίσιμα σημεία των παιχνιδιών και η ομάδα του Πόλυ Χαραλαμπίδη δείχνει χαρακτήρα.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΜΑ Άρνισσας στο ντέρμπι με την γειτονική Ζέρβη είχε τις δυνάμεις και Σάκη Γεωργίου φυσικά που με χατ-τρικ γύρισε το ματς και έκανε ανατροπή η ομάδα του Ηλία Μπόγια που ξεκίνησε φουριόζα το πρωτάθλημα.

Μηδέν στα δυο για τον Απόλλωνα Κρύα Βρύσης που δείχνει μέχρι στιγμής λίγα πράγματα και δεν είναι αυτά που περιμένουν τόσο οι φίλοι του όσο και οι ουδέτεροι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν ήταν τόσο η ήττα στο Μάνδαλο που πείραξε όσο η μέτρια ως κακή εμφάνιση.

Μπορεί να έφυγε χωρίς βαθμολογικά οφέλη από τον Ν. Μυλότοπο ο Μ.Α Όρμας ωστόσο σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με την πολύ καλή εμφάνιση της. Δεν ήθελε βέβαια και πολύ για να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στις ευκαιρίες που είχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News