Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Απορίες του Προέδρου του ΜΑ Εσωβάλτων για τον ορισμό Διαιτητών

"Συγχαίρω τον Γιάννη Χαρίση για τον ορισμό του στην τιμητική θέση του Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Πέλλας και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του"

Ο Πρόεδρος του ΜΑ Εσωβάλτων Γιώργος Γαλάνης επικοινώνησε με το Aridaia News και έκανε την εξής δήλωση:

"Συγχαίρω τον Γιάννη Χαρίση για τον ορισμό του στην τιμητική θέση του Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Πέλλας και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του.

Ωστόσο, έχω και κάποιες απορίες για τον απευθείας ορισμό κάποιων διαιτητών που ήταν εκτός γηπέδων για μία διετία περίπου για διάφορους λόγους και μάλιστα σε κρίσιμα παιχνίδια.

Εγώ βλέπω την ομάδα μου που γυμνάζεται ενάμιση μήνα και δεν έχει ακόμα την φυσική κατάσταση που χρειάζεται και αναρωτιέμαι πως θα βγάλουν τα παιχνίδια άνθρωποι που ήρθαν από τα καφενεία και έχουν να πατήσουν στα γήπεδα δύο χρόνια.

Συμφωνώ να επανέλθουν, όμως αφού πρώτα γυμναστούν για ένα χρονικό διάστημα και διαπιστωθεί ότι ο βαθμός της φυσικής κατάστασης είναι ικανοποιητικός.

Οι παράγοντες βάζουν το χέρι βαθειά στην τσέπη και θέλουν να υπάρχει μια αξιοπιστία και μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος του ΜΑ Εσωβάλτων
Γιώργος Γαλάνης"

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΩΝ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΚΟΜΑ. ΑΡΧΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΑΤΙΑΝ, ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΚΗ, ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΓΙΟΡΔΑΝΗΣ. ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΜΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΖ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SWSTOS O PROHGOYMENOS MH MHLAS GIA DIATISIA TOSA XRONIA ESTINES PAIXNIDIA ME AYTOYS ASE TOYS NEOYS NA PAN MPROSTA PALH STA MOYLOXTA GLUFHS DIATISIA ...EFAGES 3 APO TO PALEFYTO KAI SKORARES ME MAIMOU PENALNTI KAI PROHGHTHIKES KAI EXEIS KAI PARAPONO ...UA SOY RHKSEI KAI MIA TESSARA H ARABHSSOS METHAVRIO NA STANIARHS....MEXRI NA KANEI -2 VATHMOUS FETOS KRYO EKEI THA EISE STH VATHMOLOGIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΓΑΛΑΝΗ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΛΕΙΦΤΡΟΝΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ . ΔΕΝ ΒΟΗΘΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News