Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" ΚΚΕ - Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια στα Γιαννιτσά

Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για τη «ΠΑΡΟΥΣΙΑ» της Χ.Α. στο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ του ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Για άλλη μια φορά η φασιστική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής , με αφορμή τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στη διάρκεια του μνημόσυνου των 114 Γιαννιτσιωτών, που εκτελέστηκαν ομαδικά το Σεπτέμβρη του 1944 από τους ΝΑΖΙ και τους έλληνες συνεργάτες τους ταγματασφαλίτες πουλικούς, αντιστρέφει την πραγματικότητα. Τσουβαλιάζει πρόσωπα, μπερδεύει γεγονότα, βρίζει με εμφυλιοπολεμικές εκφράσεις, ενώ με έναν ανιστόρητο τρόπο ρίχνει χολή απέναντι σε λαϊκούς αγωνιστές.

Δεν είχαν καμία θέση στο μνημόσυνο των θυμάτων. Είναι οι πολιτικοί απόγονοι των θυτών, των ταγματασφαλιτών που ματοκύλησαν τους Γιαννιτσιώτες αγωνιστές σε αγαστή συνεργασία με το Γερμανό φρούραρχο εγκληματία πολέμου Σούμπερτ .

Η επίκληση από τη δημοτική αρχή της δημοκρατίας και της εκλογής της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Βουλή είναι υποκριτική . H αντίδραση της αντιπροσωπείας του Κόμματός και του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου με τη παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πέλλας» , ήταν παραπάνω από επιβεβλημένη και πραγματική τιμή στην ιστορική μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Γιαννιτσών. Καμιά νομιμοποίηση στη συνείδηση των Γιαννιτσιωτών της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις στον Ομαδικό Τάφο .

Ο λαός των Γιαννιτσών , ο λαός της Πέλλας πρέπει να βγάλει συμπεράσματα. Όσο και αν θέλει η Χρυσή Αυγή να δείχνει ότι είναι ενάντια στο σύστημα και ότι δρα για να υπερασπιστεί το λαό , δεν μπορεί να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο.

Κυνηγάει τους φουκαράδες που πουλάνε τα λαθραία προϊόντα , αλλά δεν κάνει λόγο για τους μεγαλοεισαγωγείς που τα φέρνουν λαθραία στη χώρα.

Μιλάει για τους έλληνες εργάτες , αλλά δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για την άρση του Καμποτάζ , που έχει να κάνει με τη διατήρηση ελληνικού πληρώματος στα πλοία και με ζητήματα εθνικής άμυνας.

Καλεί τους εργαζόμενους να δουλέψουν στα χωράφια και τις επιχειρήσεις για ψίχουλα , ώστε να κερδίζουν ακόμα περισσότερο οι μεγάλοι επιχειρηματίες.

Είναι ξεκάθαρο. Η Χρυσή Αυγή είναι μόρφωμα ναζιστικό, φασιστικό, ρατσιστικό, απολύτως συστημικό, λειτουργεί στο πολιτικό πεδίο σαν τους μπράβους της νύχτας. Είναι το όπλο του συστήματος , που εκπαιδεύεται στις πλάτες των μεταναστών για να χτυπήσει τους εργάτες, τους αγρότες , τους άνεργους , όσους αγωνίζονται και διεκδικούν.

Ο λαός της Πέλλας να τους βάλει στην άκρη. Να δυναμώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα, την κοινωνική συμμαχία. Να παλέψει για την λαϊκή εξουσία και οικονομία , όπου με αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους θα μπορέσει να δώσει λύση στα προβλήματα , που αντιμετωπίζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια .

Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ

17 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΤΕ ΑΒΑΤΟ? ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΤΕ? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ?ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΡΑΨΕ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξανα σκεψου αυτα που εχεις γρψει για το ΚΚΕ και ελα μετα να τα γραψεις ξανα εδω.....

      Αν δεν ειναι το ΚΚΕ ιστορικο κομμα για τους αγωνες που εχει κανει για ενα καλυτερο αυριο πιο κομμα ειναι τοτε??

      Ο καθε εξυπνος γραφει εδω χωρις να γνωριζει

      Διαγραφή
    2. Στης Δημοκρατιες ο καθενας λεει και γραφει οτι θελει, αλλα ρε συντροφε και αυτο το ποσοστο που πηρατε κατι σημαινει, καντε αυτοκριτικη και μια φορα, δεν μπορει να φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο το κομμα, και νασε σιγουρος κανεις δεν θελει την αριστερα σ αυτη τη θεση, εκτος τα φασισταρια φυσικα.

      Διαγραφή
    3. Ιστορικό κόμμα το ΚΚΕ κανείς δεν λέει το αντίθετο,ωστόσο εξαρτημένο πάντα από μια κομμουνιστική διεθνή,έπειτα από έναν Στάλιν και ένα Τίτο,καμία πρωτοβουλία,έλεγε η ΚΔ πως η Μακεδονία είναι ένα καταπιεσμένο έθνος από τους Έλληνες και την επόμενη μέρα ριζοσπάστης πρωτοσέλιδο"ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".Υπάρχουν ντοκουμέντα!

      Διαγραφή
    4. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΠΟΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ...ΕΛΕΓΧΟ Ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ Χ.Α. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΟΣΟΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ .ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΕΡΓΑΣΙΑ . ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ - ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραια , τα ακρα σφαζοντε, και οι 2 εχετε ιστορικες ευθυνες, καποιοι γελανε με τα χαλια σας, τους βολευει, οι μεν φασισταρες βγηκαν απ τ αυγο τους, οι δε αριστεροι μπαινουν δεν μπαινουν στη βουλη την επομενη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) NΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
    2) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ
    3) ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΤΟΥ ΚΚΕ
    4) ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΠΩς ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ..."ΑΜΥΘΗΤΗ" ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ; ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ . ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛ. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ , ΤΟ ΚΚΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ , ΠΟΥ "ΕΔΩΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΟ 1944 . ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ !!!

      Διαγραφή
    2. Οποιοσδήποτε και αν ανοίξει έναν ριζοσπάστη θα δει ονόματα μελών και ενισχυτών,για πες μας όμως ρε σύντροφε ποιός δημιούργησε το Μακεδονικό ζήτημα;,αν αυτό που έκανε τότε το ΚΚΕ δεν είναι Εθνική προδοσία τότε τι είναι;Το "παιδομάζωμα" που έκαναν τα συντρόφια στα χωριά μας με αποτέλεσμα μανάδες-γυναίκες να χάσουν παιδιά και συζύγους τι είναι;Μας βγήκατε πατριώτες τώρα;Προσπαθείτε να μας πείτε πως έχετε εθνική συνείδηση,αποδεδειγμένα-ως γνωστόν τα γραπτά μένουν-δεν έχετε,γιατί λοιπόν τέτοιος ξεσηκωμός για την ΧΑ;Η ΧΑ έχει έμπρακτα αποδείξει πως είναι δίπλα στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό εσείς με ποιόν είστε;

      Διαγραφή
    3. ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕΛΩΝ-ΦΙΛΩΝ . ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ "ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ" ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ , ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΑΔΕΣ & ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ....
      ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΗΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ , ΗΤΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ .
      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ , ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ Η Χ.Α.; ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟΧΡΩΜΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ & ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΠΟΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , "ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ" !!!

      Διαγραφή
    4. GITI DE KOITATE RE PROVATA POU MAS EXOUN FTASI TA 2 KOMMATA;FANTASOU NA KYVERNOUSE KIOLAS TO KKE TI THA ELEGAN, ETSI RE MERKEL,PARE TA OLA,MIA ZOI I ELLADA RAGIAS THA INE ME TETIA ATOMA

      Διαγραφή
    5. Κάποτε υπήρξα αριστερός και έπαιρνα ριζοσπάστη γιάυτο τα θυμάμαι.Ποιά προστασία ρε 8.51;Οι μισοί από αυτούς έφυγαν σε άλλες χώρες και δεν επέστρεψαν ποτέ και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που σκοτώθηκαν,χωριά ολόκληρα έκαψαν οι σύντροφοι!Προφανώς και μου απαντάς σε ότι σε συμφέρει και ξέρεις,περιμένω απάντηση για το Μακεδονικό και φυσικά με ποιανού την θέση είστε και θέλω ξεκάθαρη απάντηση,τα σφάλματα σας έιναι τεράστια ανά τους χρόνους.Άσε το ξύλινο λόγο για τα πιτσιρίκια της ΚΝΕ που έχουν παρωπίδες και δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους γίνεται!Μην τυχόν μου πεις για εργάτες και δικαιώματα αυτών,"αγωνίζεσθαι" μόνο για τα δικαιώματα των δικών σας ατόμων!

      Διαγραφή
    6. ΤΙ ΣΟΪ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΗΣΟΥΝΑ ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ! ΠΟΛΥ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ" ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ , ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ , ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΙΣ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ... ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΨΕΣ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ; ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΣ , ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ , ΘΑ ΠΑΥΑΜΕ ΝΑΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ , ΦΙΛΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΕ"

      Διαγραφή
    7. Και ποιός σου είπε οτι εξακολουθώ να διαβάζω ριζοσπάστη απλά υπήρξα ένα ακόμα θύμα του λαϊκισμού σας,ωστόσο και πάλι δεν μου απαντάς για το Μακεδονικό και με ποιανού το μέρος είστε άσε τις άσχετες φλυαρίες σε βαρέθηκα περιμένω μια ξεκάθαρη απάντηση!

      Διαγραφή
  5. Σύντροφοι για την ταμπακιέρα μιλιά βλέπω και για να εξηγηθούμε:
    1) Κακό είναι να μάθουν οι νέοι μας το τι έλεγε η 5η ολομέλοια του ΚΚΕ περί αναξάρτητου μακεδονικού κράτους με αναγνώριση των "δικαίων των σλαβομακεδόνων '?
    2) Για να θυμηθούμε το παιδομάζωμα , ακόμα ζούνε τα θύματα των προγόνων σας ζαχαριάδη , βελουχιώτη , βαφειάδη κ λοιπών πρακτόρων των εγγλέζων ( όπως έτσι τους αποκύρηξε το ΚΚΕ)
    3) Να θυμηθούμε την σφαγή της Κωνσταντίας όπου αλαλάζοντες σλαυοκουμουνιστές έσφαξαν δεκάδες άοπλους κατοίκους της Κωνσταντίας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απόφαση της Ολομέλειας για το Μακεδονικό

    Είναι ευρύτερα γνωστό ότι με τις αποφάσεις της η 5η Ολομέλεια άλλαξε τη θέση του ΚΚΕ, για το Μακεδονικό, που μέχρι τότε ήταν "πλέρια ισοτιμία στις μειονότητες που ζούσαν στην Ελλάδα", με τη θέση για αυτοδιάθεση των Σλαβομακεδόνων. Συγκεκριμένα, στην πολιτική απόφαση της Ολομέλειας αναφερόταν: "Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει.Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των. Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό(σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει.Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ' τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης. Ο σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά". ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News