Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα του Δημάρχου Σκύδρας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της ύφεσης και της δοκιμασίας της κοινωνικής συνοχής και σταθερότητας, ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά.

Ωστόσο, η επίκληση της οικονομικής κρίσης δεν μπορεί να αποτελέσει την δικαιολογία ώστε το κράτος ,αυτό κυρίως, να μην είναι συνεπές στις υποχρεώσεις του απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να επιτελέσει με αφοσίωση το μορφωτικό και εκπαιδευτικό της λειτούργημα παρέχοντας τις ίδιες ευκαιρίες για μάθηση και πρόοδο σε όλα τα παιδιά αδιακρίτως.

Οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας απέναντι στην παιδεία.

Εμείς, ως Δήμος Σκύδρας, εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας και πιέζοντας αρμοδίως (Πολιτεία) ώστε να υλοποιηθούν οι αναλογούσες υποχρεώσεις.

Κάνω έκκληση προς όλους τους εμπλεκομένους ώστε να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία προκειμένου τα σχολεία να λειτουργήσουν απρόσκοπτα και με τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Με τις σκέψεις αυτές εκ μέρους των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων και εμού προσωπικώς εύχομαι στους μαθητές-τριες,εκπαιδευτικούς,γονείς και στελέχη της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Σκύδρας
Γιώργος Χοϊδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News