Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ανάθεση της μελέτης κατασκευής του φράγματος του Αλμωπαίου

Θ. Τζάκρη: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ανάθεση της μελέτης κατασκευής του φράγματος του Αλμωπαίου

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων της βουλευτή του νομού μας κ. Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των διοικητικών διαδικασιών για την ανάθεση της «Μελέτης φράγματος Αλμωπαίου-Καλής Ν. Πέλλας», αρχικού προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ, ανακοινώνεται ότι:

Στις 13/12/2011 έληξε η προθεσμία υποβολής των τεχνικών και οικονομικών προσφορών από τους ενδιαφερόμενους και κατατέθηκαν 14 προτάσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό για τη συγκεκριμένη μελέτη.

Η νόμιμη διαδικασία αξιολόγησης των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, προβλέπει:

- τον έλεγχο των τυπικών δικαιολογητικών συμμετοχής, ο οποίος ολοκληρώθηκε και συντάχθηκε το Πρακτικό 1,

- την αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών, η οποία ολοκληρώθηκε και συντάχτηκε το Πρακτικό 2 και

- την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών, η οποία ολοκληρώθηκε και συντάχτηκε το Πρακτικό 3.

Παρήλθε επίσης (στις 10/9/2012) η δεκαήμερη προθεσμία χωρίς την υποβολή ενστάσεων επί του Πρακτικού 3.

Η ανάθεση της «Μελέτης φράγματος Αλμωπαίου-Καλής Ν. Πέλλας» θα γίνει από τη Διεύθυνση Τεχνικών Μελετών και Κατασκευών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με βάση τα Πρακτικά 1, 2 και 3 και θα ολοκληρωθεί μετά τις 27/9/2012 οπότε και θα εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που αφορούσε στον έλεγχο των τυπικών δικαιολογητικών συμμετοχής των προσφερόντων, η οποία όμως δεν φαίνεται ότι θα επηρεάσει την εξέλιξη του διαγωνισμού και την ανάθεση της μελέτης.

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΝΗΙΔΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα μείνεις με την παρακολούθηση τελικά. αλλά το πουλάκι πέταξε. έχεις ευθύνη γιαυτό.
    Σε πείραζε που ήταν πρωτοβουλία της Ν.Δ. και του Καρασμάνη. γιαυτό και έκανες ψιλό τουμπεκί όταν το ακυρώσαν. δεν μπορείς όμως άλλο να μας πουλάς παραμύθι μετέτοιου είδους δελτία. γιαυτό και εισέπραξες τα δέοντα. αλλα ας όψεται το εκλογικό σύστημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News