Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αίαντας Μηλέας: Έτοιμος να πετύχει τους στόχους του!

Η ομάδα θέλει να παίξει τον δικό του ρόλο και να πετύχει τους στόχους της

Πανέτοιμος όσον αφορά στη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας είναι ο Αίαντας Μηλέας.

Η ομάδα θέλει να παίξει τον δικό του ρόλο και να πετύχει τους στόχους της που είναι να παρουσιάσει αξιόμαχο σύνολο και να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά του χωριού να αναδείξουν το ταλέντο τους.
Από το περσινό ρόστερ δεν έφυγε κανένας ποδοσφαιριστής.

Προπονητής παραμένει ο Δημήτρης Μποιδάνης, ενώ ο Αίαντας ενισχύθηκε με την προσθήκη των Σωτήρη Ιγνατίδη (επιθετικός από Αστέρα Νεοχωρίου), Κώστα Αντωνίου (επιθετικός από Άρη Θεοδωρακίου) και Θανάση Ζαχαρία (γκολκίπερ που παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ακρίτα Σωσάνδρας και Μ.Θ. Ριζοχωρίου).

Τέλος, της διοίκησης ηγείται ο Νίκος Δαμιανίδης.

1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το aridaianews και τον κ.Μπίνο που ασχολείται με όλες τις ομάδες χωρίς εξαιρέσεις και ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες είναι. Είναι πολύ σημαντικό για το χωριό μας να σας έχουμε δίπλα μας. Νομίζω ότι εκφράζω το σύνολο των φιλάθλων της Μηλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News