Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η νίκη της Δόξας Μανδάλου "πάγωσε" τους οπαδούς του Όλυμπου Αψάλου

Φωτογραφία αρχείου

Δραματική εξέλιξη είχε το παιχνίδι στην Άψαλο, όπου η Δόξα Μανδάλου «έκλεψε» τη νίκη στις καθυστερήσεις επικρατώντας με σκορ 2 – 1 του τοπικού Όλυμπου και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Το ματς ήταν αμφίρροπο, οι γηπεδούχοι πάντως ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν μεγαλύτερο προβάδισμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καθόλου καλοί και δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν με διαφορετικούς στόχους στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν το προβάδισμα.

Η γρήγορη ισοφάριση των φιλοξενούμενων έδωσε άγρια μορφιά στο ματς και τελικά λίγο πριν το τελικό σφύριγμα ήρθε η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους και το… έμφραγμα για τους γηπεδούχους που μετρούν δύο εντός έδρας ήττες.

Στο 45’ ο Μπάμπης Τοσουνίδης (Σουγιάς) έγραψε το 1 – 0 για τον Όλυμπο, ενώ στο 56’ ήρθε η απάντηση της Δόξας όταν ο Μάντι Καλώτι έγραψε το 1 – 1 δίνοντας άλλη τροπή στο παιχνίδι.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελειώσει έτσι, στο 90’+2’ ο έμπειρος Πασχάλης Γραμματικόπουλος έγραψε το 1 – 2 μέσα σε κοντράστ συναισθημάτων αφού οι φίλοι των φιλοξενούμενων πανηγύριζαν και αυτοί των γηπεδούχων πάγωσαν.

Διαιτητής του αγώνα ο Χρήστος Παναγιωτίδης.

3 σχόλια:

  1. Κριμα τσαμπα χασαμε απο μια ομαδα που δεν αξιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι τζάμπα ρε; Χάσατε, που σημαίνει ότι η άλλη ομάδα ήταν καλύτερη.

      Διαγραφή
  2. νικη με νικη έχει διαφορά.Δεν έπεισε το Μανδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News