Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς νικητή ο αγώνας του Απόλλων Κρύας Βρύσης με τον Ορφέα Ριζαρίου

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και το τελικό σκορ ίσως να τους αδικεί

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στην Κρύα Βρύση όπου ο τοπικός Απόλλων ούτε τώρα δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με σκορ 1 – 1 από τον πολύ καλό Ορφέα Ριζαρίου.

Αμφίρροπη αναμέτρηση σε γενικές γραμμές με τους γηπεδούχους να δείχνουν ανέτοιμοι και να μην πατούν καλά στο γήπεδο, προβληματίζοντας τους φίλους τους που περιμένουν σαφώς περισσότερα.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και το τελικό σκορ ίσως να τους αδικεί, αφού θα μπορούσαν να είχαν πάρει και το τρίποντο της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 29’ όταν κέρδισαν πέναλτι και ο Πέτρος Παπαχρήστου που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών έγραψε το 0 – 1 παγώνοντας το γήπεδο.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο όταν ο Αλέξης Τσιότσιος στο 39’ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έγραψε το 1 – 1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης (Θεσσαλονίκης).

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News