Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δημητριάδης χάρισε την πολυπόθητη νίκη στον Αλμωπό

"Σκότωσε" την πρώην ομάδα του...

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα από τα… αποδυτήρια ο Αλμωπός κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το διπλό από την Έδεσσα ταπεινώνοντας με σκορ 3 – 1 τον Εδεσσαϊκό σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που άρεσε στους φιλάθλους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ και ήταν ανώτεροι μέχρι το εικοσάλεπτο, ωστόσο μετά στο γήπεδο ήταν κυρίαρχοι οι φιλοξενούμενοι που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάκη Δημητριάδη έκαναν την ανατροπή και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι.

Στην επανάληψη το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο με τον Εδεσσαϊκό να έχει μια ελαφρά υπεροχή όμως δεν απειλούσε ιδιαίτερα τον Αλμωπό, σε αντίθεση με τους παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου που σε μία αντεπίθεση καθάρισαν το ματς και σίγουρα αυτή η νίκη θα τους δώσει ψυχολογική ώθηση για την δύσκολη συνέχεια.

Στο 5’ ο Γιάννης Μίσκος άνοιξε το σκορ για τον Εδεσσαϊκό γράφοντας το 1 – 0 όμως στο 30’ ο Μάκης Δημητριάδης απάντησε για τον Αλμωπό γράφοντας το 1 – 1.

Στο 41’ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 1 – 2 ζευγαρώνοντας τα προσωπικά του τέρματα, ενώ στο 78’ και πάλι ο Μάκης Δημητριάδης έγραψε το 1 – 3 πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Από τον Εδεσσαϊκό διακρίθηκαν οι Αποστόλου, Τσόπτσης, Μίσκος.

Από τον Αλμωπό διακρίθηκαν οι Δημητριάδης, Παντελίδης, Βακιάνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Θεολόγου, που απέβαλε στο 90’ τον Πεχλιβάνης των γηπεδούχων.

Συνθέσεις των ομάδων:

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: Αποστόλου, Ρέις, Τσόπτσης (85’ Φωτίου), Ιωσηφίδης, Καπαγιάρογλου, Πεχλιβάνης, Μεταξάς, Λαφαζανίδης, Τσόρμπας, Τσάτσε (59’ Παυλίδης), Μίσκος.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Χρήστου, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Παπαγεωργίου, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης (85’ Τσιμτσιρίδης), Παπαδόπουλος Ν., Παντελίδης, Βακιάνης, Δημητριάδης (79’ Κανωτίδης), Τσαουσίδης (65’ Τσακώνης).

14 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά παρ ότι δεν μπόρεσα να πάω στον αγώνα.Ειστε όλοι φανταστικοί.Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αξιολύπητος ο εδεσσαϊκός
    ομαδούλα, χωρίς προσανατολισμό στο παιχνίδι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σημερα στο γηπεδο υπηρχε μια ομαδα που επαιζε ποδοσφαιρο και ενα (δυστυχως) χωριο που δεν μπορουσε να ακολουθησει το παιχνιδι του αλμωπου. το σκορ ειναι μικρο για να δειξει την διαφορα κλασης των δυο αντιπαλων.μονο οσοι ηταν στο γηπεδο καταλαβαινουν τι λεω. συγχαρητηρια στον προπονητη της αριδαιας γιατι αντιμετωπιζεται με επιφυλαξη απο τους φιλαθλους της αλμωπιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οσοι αγαπανε την ομάδα ξέρουμε τι έχουμε και που πάμε.Συγχαρητήρια σε όλο το team.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. otan efige o samaras ekanes deka anartiseis otan itan na erthei o ntisios to idio otan efere x me tin pella xoris nikiti to derby kai tetoia otan xasame ston profiti fliari iperoxi kai tetoia sta kouiz protoi kai stin eironia...kai tora pou kerdise epitelous o ALMOPOS auta ta ksenerota e?giati kseneroto einai na kerdizei o ALMOPOS gia merikous.parakalo to minima na dimosieutei an iparxei stoixeiodi eugeneia.euxaristo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον απευθηνεσε? για να καταλαβουμε με stoixeiodi eygeneia...

      Διαγραφή
    2. ηρεμησε 1:16 κανεις δεν κρεμεται σε ότι γραφεται.Οσοι ηταν στο γηπεδο είδαν.

      Διαγραφή
    3. Ο 1:16 ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ. ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΙΝΟ;;; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΦΕΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ;;;;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ARIDAIA NEWS (ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ;;;;;;;; ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΙΓΟ.

      Διαγραφή
  6. ο τερματοφυλακας του αλμωπου ηταν αγυμναστος ετσι;;;; ερε τον φουκαρα τον αλμωπο....μπραβο στην αλμωπαρα η ομαδα θα παρει τα πανω της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Osoi itan sto gipedo eidan pws apo tin arxi tou paixnidiou mexri to telos i katoxi tis mpalas itan 90%-10% yper tou almwpou akomi ki otano Eessaikos proigithike apo amyntiko tyxaio lathos...O Almwpos pote den ysterise se fysiki katastasi..ksexnate perisy stn paratasi dielyse ton Edessaiko pou perpatouse tote alla kai xthes sto gipedo...O Almwpos ysterouse se taktiktiki kai prosanatolismo mesa sto gipedo kati pou xthes fanike na diorthwnetai thriambeutika ...poly kali i douleia tou neou proponiti stin taktiki kai stous stoxous twn podosfairistwn mesa sto gipedo...Sygxaritiria ki euxomai ygeia kai diarkeia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Στην επανάληψη το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο με τον Εδεσσαικό να έχει μια ελαφρά υπεροχή" κι εμείς ήμασταν σε άλλο γήπεδο!!!Γελάνε και τα σημαιάκια με αυτά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βαγγέλη(χοντρε) πάρε τον βούρδουλα και πάρε παραμάζωμα όλους μόνο εσύ μπορεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα στον εδεσσαϊκό.
    Η κατάταση είναι χειρότερη και απο το τελευταίο χωριό, όποις θέλει κάθεται στον πάγκο , όποιος αλλάξει πρωτος παίζει, ότι θέλει και όπου θέλει παίζει ο καθένας στον αγωνιστικό χωρο.
    προλαβαίνεις ελευθεροι ποδοσφαιριστές και καλοι προπονητές υπάρχουν.
    τέλος σεπτεβρίου τελειώνουν οι μεταγραφές, τον Δεκέμβρη θα είναι αργά (2 μεταγραφες διακιούται η κάθε ομάδα)Βαγγέλη πάρε πρωτοβουλίες βοήθεια, διαλύομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: Ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΧΑΣΕ.

    2η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: ΣΤΟ 1-0 ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΊΚΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ 2-0.

    3η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ....ΠΑΙΧΤΗ.

    4η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 1-3, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΑΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΧΘΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΑΣ.... ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to oti den akoumpousate tin mpala gia panw apo 10lepto sou leei kati? gia 5 gkol eisastan...panw apo 90% i katoxi gia ton alpwpo kai oi eukairies fysika...ksexnas posa gkol exase?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News