Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Onirama: Αποχώρησε ξαφνικά μέλος του συγκροτήματος - Το συγκινητικό του μήνυμα

Ο ίδιος κοινοποίησε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα μέσα από την σελίδα του γκρουπ στο Facebook

Μετά από 13 χρόνια συνεργασίας με τους Onirama, ένα από τα μέλη του συγκροτήματος αποχώρησε ξαφνικά!

Ο ίδιος κοινοποίησε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα μέσα από την σελίδα του γκρουπ στο Facebook:

"13 χρόνια... τυχερά και γεμάτα ιδρώτα, ξενύχτι, εκατομμύρια νότες. Νιώθω ευλογημένος για τους ανθρώπους που συνάντησα, τους μουσικούς και καλλιτέχνες που συνεργάστηκα και τα μέρη που γύρισα. Φεύγω λοιπόν γεμάτος για ένα καινούργιο ταξίδι και ευχαριστώ πολύ όσους δούλεψαν για εμάς, όσους μας φιλοξένησαν, όσους άκουσαν την μουσική μας και ήρθαν στα live μας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τον Θοδωρή, τον Χρήστο, τον Δημήτρη, τον Γιώργο, τον Κώστα, τον Στέφανο και τον Φώτη για τη ζωή που μου φώτισαν. Καλή δύναμη και τα ξαναλέμε! Alex καλώς ήρθες και καλή αρχή!" έγραψε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Φραντζής, πρώην πια μπασίστας των Onirama.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News