Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο Στυλιανός Παττακός έγινε 100 ετών

Για πολλά χρόνια εμφανίζονταν σε συνεντεύξεις υπερασπιζόμενος το καθεστώς της 21ης Απριλίου

Ο δικτάτορας Στυλιανός Παττακός γίνεται σήμερα 100 ετών.

Ο άνθρωπος που έβαλε στο γύψο την Ελλάδα για επτά ολόκληρα χρόνια και ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της χούντας των Συνταγματαρχών γιορτάζει σήμερα 100 χρόνια ζωής.

Ο δικτάτορας που δεν μετανόησε ποτέ για τα όσα καταδικάστηκε γεννήθηκε στην Κρήτη στις 8 Νοεμβρίου 1912.

Για την συμμετοχή του στο πραξικόπημα κρίθηκε ένοχος στάσης και εσχάτης προδοσίας και φυλακίστηκε για 15 χρόνια. Η ποινή του τελικά μετατράπηκε σε ισόβια.

Ο Στυλιανός Πατακός αποφυλακίστηκε πριν από 22 χρόνια λόγω προβλημάτων στην υγεία του αλλά για πολλά χρόνια εμφανίζονταν σε συνεντεύξεις υπερασπιζόμενος το καθεστώς της 21ης Απριλίου.

38 σχόλια:

  1. ωταν εκαμε τους δρωμουσ εδω ωμωσ που ηχε μωνο προβατα ιταν καλωσ και ηφερε και ρεβμα στα σπητιασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποφυλακίστηκε λόγω προβλημάτων υγείας... Δηλαδή αν ήταν υγιής πόσα χρόνια θα ζούσε; 500;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πατακός καταδικάστηκε, ενώ οι σημερινοί
    ακατανόμαστοι Σαμαροβενιζελοκουβέληδες
    υπέγραψαν την καταδίκη μας κυκλοφορώντας
    ελεύθεροι! κράτος ειναι αυτό ή μπορντέλο;;
    Μακάρι να τον έμοιαζαν στο μικρό του δακτυλάκι
    οι τωρινοί πραγματικοί Αρπαγο-Δικτάτορες.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακαρι ναχαμε 1000 σαν αυτον και οχι αυτα τα ΡΕΜΑΛΙΑ που μας κηβερνανε μετα το 1980

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΡΕ, ΠΑΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ......./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είσαι ζώο και δεν καταλαβαίνεις από λόγια χρειάζεται. Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία...

      Διαγραφή
  6. ΜΟΥΣΧΑΡΟΜΟΥΣΧΑΡΑ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον το δεύτερο. Δε νοείται φυσιολογικός άνθρωπος να νοσταλγεί έναν δικτάτορα. Οι ρουφιάνοι και οι χαφιέδες μόνο περάσαν καλά.

      Διαγραφή
    2. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ??????? ΕΠΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΓΙΝΑΝ 2 ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ....ΞΥΠΝΑ ΚΟΛΟΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

      Διαγραφή
    3. 5:53 βγάλε τις παρωπίδες και ξύπνα. Σου είπαν ότι έχουμε τώρα δημοκρατία και τους πιστεύεις; Φιλελεύθερη ολιγαρχία έχουμε. Η διαφορά που έχουμε απ' τη χούντα είναι ότι τώρα έχουμε μια σχετική ελευθερία. Οι ιδέες δεν έχουν αλλάξει απλά ο τρόπος διακυβέρνησης. Ένας νορμάλ άνθρωπος όμως ονειρεύεται κάτι καλύτερο και όχι τα καθίκια που έκαναν την αρχή.

      Διαγραφή

  7. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ενας ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΕ ΣΤΕΛΑΡΑ ΖΩΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΓΟΡΙ Μ..... ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΑΣ.... ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΗ..... ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΖΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΜΗΔΑΜΙΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΚΑΝΑΝ 2 ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ) ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΒΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ 100000% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΟΜΩΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ (ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩ ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΜΠΑΖΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΥΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 4-5 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ (Ν.Δ.+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ) ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:04 πρέπει να έχεις δείκτη ευφυϊας πάνω από 500 μιλάμε...
    (στη κοσμάααααααρα του...με κάτι τέτοιους προβλέπω περισσότερα μνημόνια και από star trek)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας αρεσει ή οχι μονο η 21 απριλη εφερε τον λαο στην εξουσια πριν κ μετα η χωρα κυβερνιεται απο τζακια που την θεωρουν φεουδο κ αποικια τους... τωρα το τι ειναι και δεν ειναι δημοκρατια μεγαλη κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είσαι σε άλλη διάσταση εσύ... Πλάκα μας κάνεις; Ποια εξουσία έφερε στον λαό; Όποιος δε συμφωνούσε μαζί τους θαβόταν; Εξουσία ήταν αυτό; Δεν ήταν ξέρεις όλοι ρουφιάνοι.

      Διαγραφή
  12. Τα χρυσά αυγά μισούν τους πακιστανούς αλλά θαυμάζουν το πολίτευμά τους, είναι φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πατακο χρειαζεται και χουντα μαζί μόνο για τον δημόσιο τομέα και τους βολευτές όχι για τον λαό .Ετσι συμφωνω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνο ένας ηλίθιος γραφικός και φυσικά φασίστας θα μπορούσε να εμπνεύσει τα γνωστά ζώα. Ένας "άνθρωπος" που και στα χρόνια της κυριαρχίας του προκαλούσε τα γέλια και είχε γίνει αφορμή για χιλιάδες ανέκδοτα( θυμούνται όσοι έζησαν εκείνα τα χρόνια), προκαλεί το θαυμασμό όλων των ανσιστόρητων , αγράμματων, τραμπούκων.
    Και τι μας λένε; Μας τον παρουσιάζουν σε αντιδιαστολή με τη σημερινή σκατένια κατάσταση για να μας πουν με δυο λόγια: Λύση περίπτωση Παττακού ή το χάος. Λες και στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Λες και όλα τα άλλα κράτη που δεν καταντήσανε σαν τη σημερινή Ελλάδα σωθήκανε από γραφικούς,ηλίθιους και φασίστες δικτάτορες.
    Ζώα έχουν μάθει να είναι σε όλη τους τη ζωή, ζώα που χρειάζονται το βούρδουλα για να μπαινοβγαίνουν στο μαντρί.
    Ε, σ΄αυτούς λοιπόν μπορούμε να πούμε : Πάρτε τον στο σπίτι σας να σας βγάζει και να σας βάζει, πρόβατα, στο μαντρί αφού ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς τη γκλίτσα του τσοπάνη να βαράει την πλάτη σας.
    Τσα πρρρρρ γκιτ γκιτ γκιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και επειδή οι αγράμματοι,ανιστόριτοι μας τα έχουν κάνει μπαλόνια σχετικά με την εντιμότητα και τον πατριωτισμό των χουνταίων, πάρτε να ΄χετε μερικά "παράσημα" από το καθεστώς των γελοίων.
    Δυστυχώς ο χώρος δεν επιτρέπει περισσότερα και άλλωστε εντατικά μαθήματα σε αδιόρθωτους, αγράμματους βλάκες δεν σκοπεύει κανείς φυσιολογικός άνθρωπος να παραδώσει.
    1.Ο Παπαδόπουλος έκανε τον έναν αδελφό του, τον Κωνσταντίνο, στρατιωτικό ακόλουθο, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προεδρίας, Περιφερειακό Διοικητή Αττικής και «υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ»
    2.Ο άλλος αδελφός, ο Χαράλαμπος, προφανώς ανεχόταν λιγότερες σκοτούρες. Αρκέστηκε στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
    3. Τον Στέλιο Παττακό, πάλι, τον ενθουσίαζαν οι κατασκευές- όπως δείχνει και η ψύχωσή του με ... το μυστρί. Αποφάσισε λοιπόν να αναθέσει στο γαμπρό του, τον Αντρέα Μεϊντάση, διάφορες επικερδείς δουλειές με το Δήμο Αθηναίων.
    3.Ο Μακαρέζος διόρισε τον κουνιάδο του, Αλέξανδρο Ματθαίου, υπουργό Γεωργίας και – αργότερα- Βόρειας Ελλάδας.
    4. Προτού καλά- καλά προλάβουν να ... ζεστάνουν τις καρέκλες των πολιτικών αξιωμάτων που κατέλαβαν, οι συνταγματάρχες νομοθέτησαν την αύξηση των αποδοχών τους. Σχεδόν διπλασίασαν τον πρωθυπουργικό μισθό: Από τις 23.600 τον ανέβασαν στις 45.000 δρχ.
    5.Με την ίδια ρύθμιση αυξήθηκαν οι αποδοχές των υπουργών και υφυπουργών, από τις 22.400 στις 35.000 δρχ.
    6. Λυπούμαι, διότι είμαι υποχρεωμένος να μνημονεύσω και ένα άλλο εκτάκτως λυπηρόν φαινόμενον. Ενεφανίσθη και αναπτύσσεται μία νέο-φαυλοκρατία. Ατομικά ρουσφέτια, προσωπικαί εξυπηρετήσεις, τακτοποιήσεις συγγενών, ατομική προβολή και ούτω κάθε εξής) Ποιος τα λέει αυτά; Ο εκδότης της χουντικής εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος», Σάββας Κωσταντόπουλος!
    7.Η μισή Κύπρος υπό Τουρκική κατοχή. Κατόρθωμα των ελεεινών "Πατριωτών"
    8.Στην επίσκεψή του ο Κλίντον (1999) ΔΗΜΟΣΙΑ είχε αναγνωρίσει τις αμερικανικές ευθύνες για το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.
    Ποιοι είχαν αναλάβει την εκδήλωση πραξικοπήματος;
    Ο πράκτορές τους Παπαδόπουλος και CIA.
    Αυτά τα ολίγα διότι ο χώρος δεν μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερα κείμενα. Άϊ σιχτίρ πια αγράμματα ζώα.
    ΄Αϊ Σιχτίρ, αγράμματοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατομικα ρουσφετια..προσωπικαι εξυπηρετησεις...ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΝΤΕΝΕΚΕ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ, ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Χαρακτηρίζεις(12:30 π.μ.) ΞΕΓΑΝΩΤΟ ΝΤΕΝΕΚΕ το άλλον, εσύ που έχεις κάνει οχτακόσια λάθη σε δυο αράδες;
      Κρετίνε,όταν μάθεις γραφή και ανάγνωση ξαναπιάσε πληκτρολόγιο στα χέρια σου. Βόδι.

      Διαγραφή
  16. Οι ελεεινοί δικτατορίσκοι εκτός των άλλων ήταν -όπως κάθε - σωστός φασίστας και μέγιστοι υποκριτές και ψεύτες.
    Ας πάρουμε το αξεπέραστο Νο 1 slogan του χουντικού καθεστώτος.
    ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    Ας φέρουμε από ένα μόνο ενδεικτικό παράδειγμα της υποκρισίας και της γελοιότητάς τους, όταν ΟΛΑ -υποτίθεται- έπρεπε να υπηρετούν την τριάδα των πιο ιερών τους αξιών. Την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια.
    ΠΑΤΡΙΣ: Αφού ξεπούλησαν την Κύπρο (και από τότε κατέχεται η μισή σχεδόν) λούφαξαν σαν γνήσιοι θρασύδειλοι φασίστες και δεν βγάλανε κιχ στον τσαμπουκά της Τουρκίας. Ευτυχώς από μια άποψη,διότι σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύαμε να χάσουμε και το Αιγαίο έτσι όπως είχαν καταντήσει τον ελληνικό στρατό.
    ΘΡΗΣΚΕΙΑ : Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 1968, ο Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι κατέφθασε η ώρα να εκπληρώσει η «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» μια υπόσχεση, την οποία είχε δώσει προς τον Θεό η ...Δ΄ Εθνοσυνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Άργος το 1829!!!
    Την ανέγερση ενός μεγαλοπρεπούς ναού του Σωτήρος. Το περιβόητο Τάμα του Έθνους!!!Ολόκληρη η κορυφαία χουντική «τριανδρία» επέβλεπε τα του έργου.
    Μυστήριο κάλυπτε τα του «Τάματος», μέχρι τον Ιανουάριο του '74. Τότε δημοσιεύθηκε ο απολογισμός του «Ειδικού Ταμείου». Αυτό δεν ήταν «Τάμα», ήταν ...θάμα. Στο «Ταμείο» είχαν εισρεύσει 453,3 εκατομμύρια δρχ, εκ των οποίων είχαν εξαφανιστεί τα 406 εκατομμύρια!!!
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο αρχιχουνταίος ,Γ. Παπαδόπουλος, για να παντρευτεί την "καλή" του, την ανεκδιήγητη μανδάμ Δέσποινα, έκανε για μια νύχτα(!!!) ειδικό νόμο για το τομάρι του ώστε μπορέσει να πάρει διαζύγιο από τη μέχρι τότε σύζυγό του.
    Σεβασμός στο θεσμό της οικογένειας , πάνω απ' όλα.
    Ας αναφωνήσωμεν λοιπόν άπαντες με πατριωτικόν ενθουσιασμόν -άμα τη συμπληρώσει των εκατό ετών άσπιλου και αναμάρτητου βίου του Στυλιανού Παττακού- : Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω αναρωτιομουν ποιο προβατο ταγραψε αυτα, καλα που εβαλες την υπογραφη σου στο τελος.

      Διαγραφή
    2. Μας συγκίνησες τώρα με αυτά που είπες,σε ρώτησε κανένας ρε φίλε και μας τα λες όλα αυτά;Φτάνει και σε βαρεθήκαμε θολοκουλτουριάρη φανφάρα!

      Διαγραφή
  17. χρονια πολλα στον Στυλιανο Παττακο
    εκεινα τα χρονια τα παιδια στα σχολεια ειχαν το φαγητο τους σημερα λυποθυμουν απο την πεινα αυτο και μονο τα λεει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όλα όσα διάβασες , ηλίθιε, αυτό έχεις μόνο να πεις;
      Και τα χρόνια του Κ. Καραμανλή και τα χρόνια του Α. Παπανδρέου και τα χρόνια του Κ. Μητσοτάκη και τα χρόνια του Κ.Σημίτη και τα χρόνια του ανηψιού Καραμανλή και τα χρόνια του υιού Παπανδρέου ΔΕΝ λιποθυμούσαν παιδάκια από την πείνα στα σχολεία. Ε, και;
      Ξεστραβώσου και δες τι συνέβαινε εκείνα τα χρόνια.
      Τουλάχιστον δεν βγάζεις κιχ για την "εντιμότητα", την "χριστιανοσύνη" , και τον "πατριωτισμό" των ανθελλήνων δικτατόρων.

      Διαγραφή
    2. ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ, ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

      Διαγραφή
  18. Χουντόπανα, τίποτα για την ουσία έχετε να πείτε; Αν δεν θέλετε να τα ακούτε, πάρτε πόδι και άντε στα τσακίδια από εδώ μέσα;
    Για τον "πατριωτισμό" των ανθελλήνων προδοτών της Κύπρου, θα πείτε κάτι ;
    Για οικογενειακό σκυλολόι των χουντόπανων που λεηλατούσε το κράτος, θα πείτε κάτι ;
    Για την ψευτοχριστιανική υποκρισία των αθεόφοβων ελεεινών, θα πείτε κάτι ;
    Καθυστερημένα, βρυκόλακες, ξυπνήσατε από τον τάφο σας και θυμηθήκατε τα γενέθλια του πανηλίθιου ξόανοου.
    Λοβοτομημένα, αγράμματα, τραβάτε στο Αφγανιστάν έχει καθεστώς σαν αυτό που γουστάρει ο πισινός σας. ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα έργα που έγιναν,έχεις εσύ να πεις κάτι;Για το ρεύμα που έφερε στο κατσικοχώρι σου,έχεις να πεις κάτι;Για το μηδενικό χρέος,έχεις να πεις κάτι;Για την απόφαση εξόρυξης πετρελαίων(εφημερίδα κυβερνήσεως),έχεις να πεις κάτι; Ανόητε αναρχοάπλυτε,το '74 ο Παπαδόπουλος δεν ήταν στην εξουσία,αφού είχε ήδη πέσει χάρις τον Ιωαννίδη!Ο Ιωαννίδης ήταν αυτός που έφταιξε για ότι έγινε στην Κύπρο.Για το οικογενειακό σκυλολόι και για την ψευτοχριστιανική υποκρισία λίγο με νοιάζουν δεν επιβάρυναν την Ελλάδα.Θα δώσεις επιτέλους στοιχεία για αυτά που λες ή θα βρίζεις και θα φλυαρείς;Για πες μας ρε ιδεολόγε της πλάκας πόσοι και ποιοι ήταν οι νεκροί του πολυτεχνείου;Που βρίσκονται οι τότε φοιτητές που ήταν μέσα στο πολύτεχνείο,τώρα;Άντε και μας έπριξες τα αρχ@@@@ με τις βλακείες!Τράβα στην Κούβα να ζήσεις το όνειρο σου,έχει μεγάλα πούρα σαν αυτα που γουστάρει ο πισινός σου!

      Διαγραφή
  19. Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η 7/ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ.
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ΕΛΛΕΔΑ μπορεί. Στην ΕΛΛΑΔΑ αποκλείεται. Τράβα λοιπόν στην ΕΛΛΕΔΑ να ζήσεις το όνειρό σου.

      Διαγραφή
  20. Ο ιστορικός του πολύ μακρινού μέλλοντος και ενός πολύ μακρινού γαλαξία. Μέχρι τώρα κανείς ιστορικός δεν έχει υποστηρίξει-στο γαλαξία μας- αυτό το ανέκδοτο.
    Αλλά και που να το ξέρεις; Έχεις ανοίξει ποτέ σου βιβλίο ιστορίας, λοβοτομημένο;
    Αγράμματοι χαφιέδες και τσάτσοι του γραφικού χουντοκαθεστώτος περιμένουν τον ιστορικό του μέλλοντος από τον Σείριο να τους παρηγορήσει.Οι καθυστερημένοι ας περιμένουν τα UFO.
    Το λέει και Λιακόπουλος. Θα έρθουν οι Νεφελήμ και αφού αναστήσουν τον Παπαδόπουλο, τη Δέσποινα, τον Μακαρέζο και τα άλλα ΤΡΟΛ, θα τους πάρουν να κυβερνήσουν για χίλια χρόνια Σείριο.
    Ο Παττακός γι αυτό δεν πεθαίνει. Περιμένει να τους υποδεχτεί. Με το μυστρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News