Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες του 2012

Άκρως εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το διαγωνισμό World Press Photo

Μια ιερόδουλος, χρήστης ναρκωτικών ουσιών που καπνίζει ένα τσιγάρο και μια απελπισμένη μητέρα που στέκεται πάνω στα συντρίμμια που άφησε πίσω του το τσουνάμι στην Ιαπωνία, είναι δύο από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες που διαγωνίζονται για την καλύτερη φωτογραφία Τύπου του 2012. 

Οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό World Press Photo εκτίθεται στο Southbank Centre στο Λονδίνο. Το πρώτο βραβείο έλαβε ο Ισπανός φωτογράφος Samuel Aranda για την εικόνα του με μια μητέρα που κρατά στην αγκαλιά της το γιο της, μετά από μια αντικυβερνητική διαδήλωση στην Υεμένη. 

Στο διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 5.000 φωτογράφοι, οι οποίοι έστειλαν περισσότερες από 100.000 φωτογραφίες.









---
Πηγή: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News