Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πάνω από 8.000 ευρώ ο μισθός των Βουλευτών

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι ο μισθός των βουλευτών είναι 8.217 ευρώ

Για το θέμα μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή Για τους μισθούς των βουλευτών μίλησε το πρωί στον ΣΚΑΪ η Φωτεινή Πιπιλή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι ο μισθός των βουλευτών -διαβάζοντας την τελευταία της εκκαθάριση- είναι 8.217 ευρώ.

Αναλυτικά...

...περίπου 5.700 ευρώ είναι ο βασικός μισθός, 935 ευρώ επιπλέον αφορούν στην οργάνωση γραφείου, 1.136 ευρώ έξτρα προορίζονται για ταχυδρομικές υπηρεσίες και 364 ευρώ δίνονται- εκτός των προαναφερθέντων ποσών- για έξοδα κίνησης.

Κάποιες κρατήσεις αφαιρούνται για παράδειγμα υπέρ του κόμματος αλλά παρ’ όλα αυτά τα χρήματα που λαμβάνουν είναι αρκετά σε σχέση με τις περικοπές και τις μειώσεις που γίνονται στους υπόλοιπους.

4 σχόλια:

  1. ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΛΥΤΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.... ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Κ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi bouleftes mporoun na zhsoun me 300 euro??? san emas???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΨΤΕ ΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 8000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα να τα βλεπουν κατι καμενοι που κοβουν φλεβα για να υποστηριξουν το καθε λαμογιο του συστηματος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News