Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

«Το Δασάκι»: Κάθε Πέμπτη και Σάββατο ζωντανή μουσική!

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο μπορείτε να διασκεδάσετε παρέα με τους «ΜΙΑ & ΔΥΟ»

Για το Αναψυκτήριο – Εστιατόριο – Ψαροταβέρνα «Το Δασάκι» Αριδαίας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και εδώ και αρκετά χρόνια μας ξετρελαίνει με τις υπέροχες γεύσεις του και την άριστη ποιότητα που προσφέρει.

Μέσα σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, μπορεί ο καθένας μας να γευτεί ότι τραβάει η ψυχή του, από κροατικά τις ώρας μέχρι μαγειρευτά και σούβλες.

Όλα αυτά σε χαμηλές τιμές και πάντα με πρώτο μέλημα την ποιότητα και τη νοστιμιά.

Το «Δασάκι» είναι ανοιχτό καθημερινά και σας περιμένει στον όμορφο χώρο του.



Και τώρα κάθε Πέμπτη και Σάββατο μπορείτε να διασκεδάσετε παρέα με τους «ΜΙΑ & ΔΥΟ» και ένα έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα που θα σας διασκεδάσει και θα σας ταξιδέψει.

18 σχόλια:

  1. Καταπληκτικά τα παιδιά. Τους άκουσα πριν μια βδομάδα και ενθουσιάστηκα. Και το μαγαζί, όπως πάντα τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "Δασάκι" πάντα ήταν ατραξιόν για την Αριδαία.Τώρα με τα παιδιά έχει την ευκαιρία να γίνει η βραδινή επιλογή των μερακλήδων.Πολύ καλοί μουσικοί.

      Διαγραφή
  2. Τραγουδάνε καλύτερα,τους αδικεί το βίντεο! τ.ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιπαρης Χρήστος και Μπεντση Χριστίνα οι καλύτερες και πιο μελωδικές φωνές της Αλμωπίας και όχι μόνο… φοβερό δίδυμο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ 'ΔΑΣΑΚΙ'. ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΟΧΗ , ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απ τα ευχάριστα νέα του τελευταιου καιρού.Καλη αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΤΟ ΠΟΙΟ ΨΗΛΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ!ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έχουν δοκιμαστεί και σε πιο απαιτητικά προγράμματα σαν σχήμα με επιτυχία.ξέρουν να ικανοποιούν τον κόσμο.μπράβο και πάλι.σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω με ολα τα παραπανω και επαυξανω! Πηγα αρκετες φορες, Πεμπτες και Σαββατα... Αξιζει να αναφερουμε και το ονομα Θοδωρης Παπαϊωαννου!!! Καθε Σαββατο στο ''ΔΑΣΑΚΙ'' με τη φωνη και την κιθαρα του, φοβερο δεσιμο με την Χριστινα Μπεντση και τον Χρηστο Καρασαββα κανουν καταπληκτικο προγραμμα! Μπραβο παιδια! Συνεχιστε να μας δινετε ευχαριστες και ποιοτικες νοτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλές γιορτές, μια και δυο !

    όλοι να βρούμε και να έχουμε μια ή και δυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά...μουσική και μουσικοί με διαχρονική αξία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πλάκα πλάκα , έχουν γίνει must... χαλάλι , αξίζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News