Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Σάρωσε ο Αλμωπός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σαρωτικός ο Αλμωπός και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία συνέτριψε την ουραγό Νίκη Καλής με σκορ 6-1 και συνέχισε το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν σαν την γάτα με το ποντίκι τους φιλοξενούμενους δημιουργώντας πάμπολλες ευκαιρίες ενώ παράλληλα πέτυχαν και τέσσερα τέρματα.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους γηπεδούχους να έχουν το απόλυτο έλεγχο και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται απεγνωσμένα για να αποφύγουν την βαριά ήττα που όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν τελικά αφού οι παίχτες του Βαγγέλη Ντίσιου ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Στο 22' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο νεαρός μέσος Νίκος Τσιμτσιρίδης που ανέλαβε την εκτέλεση του, σημάδεψε σωστά γράφοντας το 1-0.

Στο 26' ο Χρήστος Τσαουσίδης ζευγάρωσε τα τέρματα του Αλμωπού γράφοντας το 2-0. Ενώ ο ίδιος παίχτης στο 32' έγραψε το 3-0.

Στο 36' ο Βαγγέλης Βακιάνης ανέβασε το σκορ κάνοντας το 4-0. Στο 52' ο Χρήστος Τσαουσίδης έκανε το 5-0 σημειώνοντας χαι - τρικ ενώ στο 71' ο Χρήστος Μουζάκι με μακρινό σουτ μείωσε σε 5-1. Στο 73 ο Χρήστος Καλογιάννη ανέβασε το σκορ σε 6-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ο Δημήτρης Τσίπας.

3 σχόλια:

  1. Χατ τρικ ο Τσαου !!!
    Γκολ στα αντιπαλα Δυχτια !!!
    Γκολ στην Γευση .....
    Αϊντε ολοι για κοτοπουλα .....

    Μυριζει Ανοδος φετος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. skata 8a fate 8a anevhte vrikate mia omadoula pou epeze me ta mikra ths kai thn rezhlepsate m........s

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News