Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Οι διαιτητές των αγώνων ΕΠΣ Πέλλας της Τετάρτης

Δείτε ποιοι θα σφυρίξουν τους αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012:


14.30 ΜΕΛΙΣΣΙ - ΠΕΛΛΑ
ΚΑΡΑΦΩΤΑΚΗΣ ΣΥΡΩΚΑΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

14.30 ΡΙΖΑΡΙ - ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ
ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ ΣΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ

14.30 ΙΔΑ - Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΚΟΓΙΟΣ

14.30 ΜΑΝΔΑΛΟ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΙΟΣ

12 σχόλια:

  1. Θεολογου Παναγιωτιδης Ροδοβιτης Παπαντωνιου Φωτιάς Σιπκας Σιδηροπουλος Μιχαηλίδης οι καλυτεροι διαιτητες περυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος σιπκας απτους δυο?μαλλον κανενας γιατι και οι δυο ειναι βοηθοι διατητη..

      Διαγραφή
  2. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΥΛΟΤΟΠΟ - ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιαγκος απο την Πελλα δεν ειναι?Πως παιζει την Πελλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλικάρια μην πάτε μακριά διαιτητές και βοηθοί αξιολογημένη σε εθνικές κατηγορίες που κάθε σαββατοκυριακο σχεδον είναι έξω η επιτροπη διαιτησιας δεν τους χρησιμοποιει καθόλου και τους χρησιμοποιει σε ματσ χαμηλότερης κατηγορίας τους απαξιώνουν.
    Και αυτό φαινετε απο την επιλογή του κυπέλου που είναι μια φάση δυσκολη και όμως κανενας αξιολογημένος διαιτητής και βοηθός δεν χρησιμοποιειται.
    Αυτή είναι η επιτροπη διαιτησίας και ο Νουσηκυρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ ποιος εισαι ρε μαγκα;ονομα δεν εχεις;εχουμε βρει ολοι τωρα να βριζουμε την ΕΠΣ τον ατμακιδη κ τον προεδρο χωρις λογο!5 ατομα του αρμενου ειστε ολοι και ολοι παραπανω πανω δεν ειστε εσεις γραφεται καθε φορα....να το ξερετε κουτοχορτο δεν τρωμε!ξεχασμενοι απο τον θεο ειστε!

      Διαγραφή
  5. Σελεμιδης και Φωτιας ειναι εκτος ορισμων...χα χα χα....οι καλυτεροι ειναι εκτος....και οι χειροτεροι παιζουν...χα χα χα...γελανε και οι πετρες....ολοι την Τεταρτη στο Μελισσι θα εχει πολυ γελιο και ξυλο μαζι με αυτον το διαιτητη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ εισαι διαιτητης που εχεις γραψει αυτο το σχολιο???απαντησε μου ειλικρινα αν θελεις...ποιος σου ειπε οτι ο Σελεμιδης θελει να παιζει?σε ποσα μαθηματα εχει παραβρεθει ο Σελεμιδης???μηπως σε κανενα???

      Διαγραφή
  6. ΑΙΣΧΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ... ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω 10.38 βλεπω στο γηπεδο τι γινεται...αν εσυ (που μαλλον εισαι διαιτητης) γιατι πας σε αυτα τα μαθηματα παιζεις οπως οι περισσοτεροι τοτε εγω θελω διαιτητη σαν τον Σελεμιδη και ας μην παει σε κανενα μαθημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kaymenh ida etoimasoy gia xeiroyrgeio. ena penalty yper soy den tha dosei kai ena anyparkto penalty kata soy tha dosei kai se katharise. 30% - 70% ta pososta yper-kata. perastika sas. na mathete na mhn exete foto toy megaloreferi sta apoditiria sas. oi toy mylotopoy 3 foto toy exoyn gia na xairetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News