Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τέλος ο Σαμαράς από τον Εδεσσαϊκό - Τι λέει ο ίδιος

"Η Διοίκηση δεν μπόρεσε και δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει κάποια πράγματα που ζήτησα και μου είχαν υποσχεθεί στο οργανωτικό κομμάτι"

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Εδεσσαϊκού με τον Βασίλη Σαμαρά.

Ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας υπέβαλλε την παραίτησή του σήμερα Παρασκευή, μετά από δύο μήνες από την ημέρα που ανέλαβε.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά ο οποίος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Όπως είπε...

...«η Διοίκηση δεν μπόρεσε και δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει κάποια πράγματα που ζήτησα και μου είχαν υποσχεθεί στο οργανωτικό κομμάτι».

Ο Εδεσσαϊκός θα κατέβει την Κυριακή στον αγώνα με τη Ν. Πέλλα με υπηρεσιακό προπονητή το Νίκο Γεωργίου, μέχρι πρότινος βοηθό του Σαμαρά.

14 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣ ΣΥΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. edessaikos paei gia 3.kaue xrono ta idia.ana dimyno allagh proponhth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργα,αλλα τελικα τους πηρε χαμπαρι...........Ευτυχως γιατι εκει θα ξεφτυλιζοταν και δεν του αξιζε κατι τετοιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti ginete re paidia me toys proponhtes;polles kai syxnes allages se oles tis omades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτανει πια εκει στον Εδεσσαϊκό. Δεν καταλαβαινετε εσεις οι διοικουντες οτι δεν σας θελουν?
    Ριμαξατε το ιστορικοτερο σωματειο του Ν. Πελλας! Ντροπη σας ρε κοπ....ες! Αντε να δω με τι και με ποσα χρεη θα αναλαβουν αλλοι την ομάδα που εσεις καταστεψατε! ΡΕΖΙΛΙΑ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. FTANEI ME TIS LAFOS EPILOGES FETOS KOURASTIKA ELEOS PARTE PROPONITI EDESSAIO TELOS I KSENI DROMO NA BGEI I XRONIA KAI TOU XRONOU NA EXOUME RIZIKES ALLAGES KAI DIOIKISI KAI PAIXTON KOURASTIKAME TA IDIA KAI IDIA PARTE TO XAMPARI I KSENI KAI KAPIOI APO TIN DIOIKISI NA AFISOUNE ISIXO TON MEGALO EDESSAIKO POU TO KANETE KAFE MERA POU PERNAH PIO MIKRO TELOS Γράψτε κάτι...

    WATER BOYS CLUB EDESSAIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Georgiou fora koystoymi tin kuriaki na trelaneis kosmo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστός!!!!άντε νικο γερά!!!

      Διαγραφή
    2. th eghne re paidia tou edessaikou den ta pate kala me tous diethtes valte 8eologou na sas sosh oxi kai gewrgiou th katantia ayth parathsteta ehhhhhhhhhhh

      Διαγραφή
  8. Τσεπτεμπηηη λεφτααα θελει η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News