Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η Θεοδώρα Τζάκρη στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης στις 11-12 Νοεμβρίου στο Παρίσι συμμετέχει η βουλευτής Θ. Τζάκρη

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που διεξάγεται την Κυριακή 11 και τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στο Παρίσι, συμμετέχει η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί το θέμα της απόκτησης υπηκοότητας στα κράτη-μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς και η ενίσχυση των λειτουργιών του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επίσης, θα γίνει συζήτηση για την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και για την καταπολέμηση των θρησκευτικών διακρίσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

3 σχόλια:

  1. τα δικα μας προβληματα τα ελυσε πηγε να λυσει και της ευρωπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και σ αυτο φταιει αυτή πικραμένε? μην πας πωρώνεις και την κανουμε αρχηγό κόματος Μεγάλε Τεράστιε 5:33!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News