Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: Αυτές είναι οι τελευταίες θυσίες

«Οι θυσίες που καλούμαστε να ψηφίσουμε είναι οι τελευταίες. Μόλις βγούμε από τα ελλείμματα, οι αδικίες θα διορθωθούν»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς λέγοντας πως «δεν είναι το αύριο, αλλά τα υπολείμματα των συντεχνιών που καταρρέουν» τονίζοντας πως οι θυσίες και οι αδικίες που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο και στον Προϋπολογισμό του 2013 θα είναι οι τελευταίες.

«Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπεί τον παλαιοκομματισμό και όχι τον νέο άνεμο» είπε ακόμα ο πρωθυπουργός. «Δεχόμαστε ότι έχουμε κάνει σφάλματα και τα διορθώνουμε, εσείς όμως παραμένετε αμετάπειστος» δήλωσε απευθυνόμενος προς τον εικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι θυσίες που καλούμαστε να ψηφίσουμε είναι οι τελευταίες. Μόλις βγούμε από τα ελλείμματα, οι αδικίες θα διορθωθούν» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

«Από αύριο γυρίζω κεφάλαιο. Δεν θα περιμένω τις επενδύσεις θα τις κυνηγήσω και έξω και μέσα. Προτεραιότητας μας» είναι, είπε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή, «ολοκληρώνοντας τη μάχη για το δάνειο, να ξεκινήσουμε τη μάχη για την ανάκαμψη. Λύσεις αναζητούμε και λύσεις δίνουμε. Σφάλματα εντοπίζαμε και τώρα τα διορθώνουμε. Μεταρρυθμίσεις προωθούσαμε και μεταρρυθμίσεις υλοποιούμε» δήλωσε ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός.




6 σχόλια:

  1. Υπάρχει έστω και ένας που δεν τον πιστεύει; Ε; Ε;
    Δεν ακούω τίποτα. Άρα όλοι την πιστεύουν την Πρωθυπουργάρα.
    Έτσι σας θέλω. Προχώρα Πρωθυπουργάρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε (1:05 μ.μ.)πάντα μας έλεγε την αλήθεια η Πρωθυπουργάρα μας.
    Να μερικές δηλώσεις του για να δεις,κακοπροαίρετε.

    1.Φυσικά, στόχος μας είναι να βγούμε από το μνημόνιο όσο γίνεται γρηγορότερα. Αλλά μέχρι να βγούμε -και για να καταφέρουμε να βγούμε- πρέπει να αλλάξουμε τους όρους του μνημονίου που προκαλούν ασφυξία. Να τους χαλαρώσουμε.(Αυγ. 26 2012)
    2.Το πρόβλημα από δω και στο εξής δεν είναι εκείνο ή το άλλο μέτρο... Το πρόβλημα είναι τι θα συμβεί αν δεν περάσει η συμφωνία και οδηγηθεί η χώρα στο χάος.(31.10.2012)
    3. Σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου σχετικά με το αντιμνημονιακό λάβαρο που είχε σηκώσει τα δυο χρόνια που αντιπολιτευόταν τον Γιώργο Παπανδρέου, η Πρωθυπουργάρα μας, Αντώνης Σαμαράς, απάντησε με το αποστομωτικό: "ουδείς αναμάρτητος".(24 Αυγ 2012).Κόκκαλο ο Γερμαναράς ο δημοσιογράφος.
    Υπάρχει καμιά αντίφαση; Δεν καταλαβαίνεις τι λέει η Πρωθυπουργάρα; Πάμε παρακάτω.
    4.Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου αντέχουν τα αποθεματικά της χώρας.(Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012)
    Θα το δεις. Την Παρασκευή : ΠΤΩΧΕΥΣΗ. Βγάλε τα λεφτά σου από τις τράπεζες. Πτω-χεύ-ου-με. Το ΄πε η Πρωθυπουργάρα.
    Και επειδή εκτός από το πεδίο της τρέχουσας πολιτικής, η Πρωθυπουργάρα, είναι και ένας φιλόσοφος-πολιτικός, να και μερικά
    αξεπέραστα που εδώ και χρόνια επεσήμανε, η Πρωθυπουργάρα. Αλλά όταν αυτός τα ΄λεγε εσύ κοιμόσουν με τα τσαρούχια.
    1. Αν απορρίψουμε σήμερα τη μεγάλη Ευρωπαϊκή κληρονομιά του Ντε Γκώλ και του Αντενάουερ, που έθεσαν τα θεμέλια της σημερινή Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης, τι απομένει άραγε, από το Ευρωπαϊκό όραμα; Η Ευρώπη των αλλεπάλληλων...πακέτων, της «δημιουργικής λογιστικής», και των καυγάδων για το ποιος θα προεδρεύει στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα! (Από διακήρυξη της ΠΟΛ.ΑΝ.)
    2.Η Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει ως...Γαλλογερμανική Αυτοκρατορία. Μπορεί, ωστόσο, να υπάρξει ως σύνθεση των εθνικών ταυτοτήτων και των πολιτισμών όλων των λαών της. Ως Ευρώπη των εθνών, ως Ευρώπη των λαών, όχι ως Ευρώπη των ευρω-γραφειοκρατών... (Από διακήρυξη της ΠΟΛ.ΑΝ.)
    Να μη συνεχίσω. Ο Αντώνης σε ό,τι έχει δηλώσει είναι γκαραντί.
    Αντώνης ρε,το αγόρι που μισούσε τον Πινόκιο.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε βρε μ...α μονος εγραψες και τα 2 σχολια, βλημα ε καραβλημα, νομιζεις οτι καποιος εισαι καραβλαχε, μας ζαλισες στη θεωρια.Αλλα κρατικοδιαιτος δεν εισαι? τεμπελχανας που ολη μερα γραφεις και ξαναγραφεις στα μπλοκς, και για τη δουλια που κανεις αξιζεις δεν αξιζεις 200 ευρωπουλα το μηνα..και πολλα σου ειναι.

      Διαγραφή
    2. Φιλάρα, καθαρίζω 3.800 ευρόπουλα το μήνα να ούμε. Τι να κάνω για σκοτώσω την ώρα μου; Γράφω μ....ες με την ελπίδα να τις διαβάσει κάποιος πιο μ...ας από εμένα. Έτυχε να ΄σαι εσύ. Μην το παίρνεις προσωπικά.
      Πράγματι είμαι κρατικοδίαιτος. Με είχε διορίσει η Ν.Δ. Ξέρεις,ρουσφέτι καραμπινάτο. Τα γνωστά δηλαδή.
      Με στεναχωρείς όμως που δεν υπερασπιζεσαι την Πρωθυπουργάρα μας. Δεν είσαι εντάξει. Τόσα έκανε για το τόπο και συ δε βγαίνεις να τον υπερασπιστείς. Ενώ εγώ, βλέπεις, δίνω τη μάχη για την εικόνα της Πρωθυπουργάρας μας.
      Πάντως σε παραδέχομαι γιατί φαίνεσαι πανέξυπνο παιδί.
      Με τη μια τα κατάλαβες όλα :(κρατικοδίαιτος,τεμπελχανάς, καράβλαχος κτλ). Μπράβο!
      Αλλά δε θέλω να το βάζεις κάτω. Ψηλά το κεφάλι. Δε σε βλέπω να τα δίνεις όλα για τον Αντώνη και με προβληματίζεις. Όλα για την Πρωθυπουργάρα μας. Μη μασάς



      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ, ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ, ΕΣΥ ΓΡΑΦΕ ΕΞΥΠΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣΗΣΩ.

      Διαγραφή
  3. Μα τι άνθρωποι κι αυτοί! Εκεί, να τον βγάλουν ψεύτη πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις:

    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_13/11/2012_469700

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News