Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αλμωπία: Διανομή έξτρα παρθένου ελαιολάδου σε χαμηλή τιμή

Ανακοίνωση

Η ΔΗ.ΚΕ.Α. Αλμωπίας έχοντας ως προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη σε συνεργασία με παραγωγούς της Χαλκιδικής προχωρά στη διανομή έξτρα παρθένου ελαιολάδου.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνσή τους θα πληρώνουν το αντίτιμο που ανέρχεται στα 15 ευρώ η συσκευασία των 5 λίτρων τη στιγμή της αίτησης στην είσοδο του Δημαρχείου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται έως και τις 18 Δεκεμβρίου από τις 9:00 έως τις 14:00.

Η διανομή θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου από τις 9:00 έως τις 17:00.

Η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ
Δούκα Αθηνά

7 σχόλια:

  1. τι ποιότητα λάδι μιλάμε?ποιάς προελευσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν διαβαζουμε κατι να προσεχουμε τι λεει ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ.... ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 12:44μμ

      Διαγραφή
  3. Πρόλαβε και κατάκατσε το λάδι ή είναι περσινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5/30 ειναι φιλε , συνθετικο. θελεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι αληθια οτι πισω απο την ολη ιστορια κρυβετε υιος ανθρωπου που ο αδελφος του υπηρξε Δημαρχος? και ενα ακομη, η τιμη ειναι πολυ φουσκωμενη για τον λογο που δηθεν μοιραζετε, με την ιδια τιμη και ποιο χαμηλα βρισκεις σ ολα τα σουπερ μαρκετ.Δεν ειναι προσφορα αυτη κυριοι, ειναι αρπαχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News