Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αλμωπία: Σοβαρή καταγγελία για εγκλεισμό κοριτσιού

Επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο και προς αποφυγή στοχοποίησης ανθρώπων δεν θεωρούμε αναγκαίο την δημοσιοποίηση περισσοτέρων στοιχείων

Μία ανώνυμη καταγγελία έχουμε λάβει πριν λίγες μέρες σχετικά με τον «εγκλεισμό» νεαρού κοριτσιού από τους γονείς της σε τοπική κοινότητα της Αλμωπίας.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη καταγγελία, το κορίτσι, το οποίο υπολογίζεται ότι είναι γύρω στα 17 ετών, είναι εδώ και αρκετά χρόνια κλεισμένο μέσα στο σπίτι της, έχει διακόψει το σχολείο και δεν έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο.

Επιπλέον, σύμφωνα με το μήνυμα που λάβαμε, η τοπική κοινωνία του χωριού και όχι μόνο, γνωρίζει περίπου τι συμβαίνει, χωρίς ωστόσο να είναι κανείς σίγουρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει λάβει καμία επίσημη καταγγελία, αλλά έχει ενημερωθεί για την υπόθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί και ο Δήμος Αλμωπίας, ο οποίος με τους κοινωνικούς λειτουργούς που διαθέτει μπορεί ίσως να παρέμβει.

Η υπόθεση αναμένεται να ερευνηθεί περεταίρω, ωστόσο επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο και προς αποφυγή στοχοποίησης ανθρώπων δεν θεωρούμε αναγκαίο την δημοσιοποίηση περισσοτέρων στοιχείων.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να καλέσουμε τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν με κάθε νόμιμο τρόπο και τα ελέγξουν αν όλα τα παραπάνω έχουν βάση.

Για τον λόγο αυτό, δεν θα επιτρέψουμε σχόλια τα οποία να παραχωρούν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα και σας καλούμε να το σεβαστείτε αυτό για το καλό όλων.

15 σχόλια:

  1. Το χειρότερο είναι ότι το κοριτσάκι σε λίγες μέρες ενηλικιώνεται και λόγο γραφειοκρατίας δε θα προλάβει κανείς να κάνει τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακαλουνται ανευθυνοι και ασχετοι να μην ασχολουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..δεν θα σου κανουμε το κεφι μεγαλε (καποιοι κρυφτητε)

      Διαγραφή
    2. Μόνο αυτό έχεις να πεις 9:38? Μάλλον εσύ είσαι ο ανεύθυνος...

      Διαγραφή
  3. pigaina mazi sto sxoleio me auto to koritsi. eimai kai apo to xorio kai exo na to do 6 xronia. oute sto para8uro den to vlepoume.. ennoeite pos an ereuni8ei apo anoterous 8a paremvoume kai 8a voi8isoume....!!!!!!! KRIMA eilikrina KRIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια...ειδη θα επρεπε να εχει γινει κατι...σκεφτειτε μονο πως νιωθει η κοπελα...τρεχατεεεε οι αρμοδιες αρχες γρηγορα .... δεν γινετε να ειναι κλεισμενη σε 4 τοιχους μια ψυχη φανταστειτε λιγο ολοι πως νιωθει η κοπελα ..... τη ψυχη της κοιταξτε αστυνομια ποιος ειναι υπευθυνος σωστε το κοριτσι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά πλάκα κάνετε εσείς που γνωρίζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΧΤΩ ΗΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΕΥΘΙΝΕΙ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να ερευνηθεί από ανωτέρους με όλους τους νόμιμους τρόπους πρέπει πρώτα να παρέμβουμε εμείς με καταγγελίες έστω ανώνυμες. Θέλω να πιστεύω ότι από δευτέρα θα πάρουν ΦΩΤΙΆ τα τηλέφωνα δικηγόρων, αστυνομίας και δήμου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σα παραμύθι μου φαίνεται.κάποια,κάπου,κάποτε.δώστε κάποια στοιχεία μωρέ.χωρίς να ξέρουν τίποτα κάποιοι σχολιάζουν! Ντροπή κ τέτοια-οποίος έχει στοιχεία σ αρχές και όχι σ φεϊσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. makari na itan paramithi... ki egw to gnwrizw, einai alithini istoria kai eidi exei paei to thema stis arxes kai to ereunoun... dystixos stin perioxi mas tosa xronia itan ena koino mistiko.... xeromai pou pleon den einai!!

      Διαγραφή
  10. ειμαι κάτοικος του χωριου. παλιοτερα ειχε γινει καταγγελία ερευνήθηκε και δεν εγινε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ki egw to gnwrizw auto.... de xanoume omws tipota na prospathisoume alli mia fora....

      Διαγραφή
  11. kala einai dunaton???tosa xronia giati den milate paei oli i zwh tou koritsiou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News