Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Νικητής ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου στον αγώνα με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Πέρασε και από Κρύα Βρύση ο ΜΑ Ν. Μυλοτόπου

Έστω και με αγχώδη τρόπο ο ΜΑ Μυλοτόπου πέρασε με σκορ 1-0 από την Κρύα Βρύση επικρατώντας του τοπικού Απόλλωνα και συνεχίζει να προπορεύεται στην βαθμολογία ενώ οι γηπεδούχοι παρότι ήταν καλύτεροι σε σχέση με άλλα ματς δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και παραμένουν χαμηλά.

Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς το ματς να είναι εντυπωσιακό οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν μπάλα με τους γηπεδούχους να προσπαθούν και να στέκονται καλά χωρίς όμως να δημιουργήσουν ιδιαίτερους κινδύνους για το καρέ των φιλοξενουμένων που έδειξαν πιο ομάδα και μάλιστα κατάφεραν να έχουν το προβάδισμα ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το τέρμα που δέχθηκαν , ότι ήταν σε θέση οφσάιντ ο σκόρερ.

Στην επανάληψη το ματς ήταν μέτριο, οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν τα νώτα τους και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν για το δεύτερο γκολ ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν παρότι προσπάθησαν να αντιδράσουν μέχρι ενός σημείου αφού τελείωσαν τον αγώνα με έννοια παίχτες λόγω αποβολών.

Στο 26' ο Στέφανος Μυρντίνος άνοιξε το σκορ όταν με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1 για τους πρωτοπόρους και χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα.

Αποβλήθηκαν οι Ευθυμιάδης στο 73' και Πετρίδης στο 82' και οι δυο των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ο Γιώργος Ροδοβίτης.

14 σχόλια:

  1. pote 8a xasi o mylotopos.opios mantepsi pia agonistiki 8a xasi 8a kerdisi ema kalo doraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. File 6:48 o Mylotopos tha xasei meta tn pella...gt poly apla exei t repo...xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai alla kai meta to repo protos tha einai xaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. arxise hptosi ....se ligo tha paleyei gia tetrada......Guru L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. real madriths-bagiadolid 7-0..epomenh agwnistikh mpetis-real madriths 0-1...synolo bathmwn real 6!kai esy fantasoy ptwseis k 4es theseis..an den yphrxe o L sto erasitexniko tha rxizame oloi to pleksimo..o mulotopos krataei psila ton phxh k thn antagwnistikothta gia tous deyterous k katw..kalhnuxta se olous!

      Διαγραφή
  5. mprabo ston mylotopo.me thn magkia toys prvtoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai me kontra diaithsia.sthn kokkinh poy trvei o paixths toy mylotopoy...alhueia o diaithths htan se allo ghpedo;;;giati ton apeballe;

      Διαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο Μπίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταρχήν ποιος υπογράφει αυτή την ανταπόκριση ??? Ήταν στο γήπεδο είδε το παιχνίδι ή του τα είπε ο Ροδοβίτης στο τηλέφωνο? ΑΝ ήταν στο γήπεδο και αυτή είναι η εικόνα που θέλει να μεταφέρει ή είναι τυφλός και άσχετος με το άθλημα ή απλά κακεντρεχής ...

    1.Απίστευτα κακός διαιτητής , τραγικός και επικίνδυνος μέχρι και απόκρουση με το χέρι πάνω στην γραμμή των γηπεδούχων έπνιξε! εξαιτίας του το παιχνίδι έγινε επικίνδυνο για ΟΛΟΥΣ!
    2. Απίστευτα σκληρά και προκλητικά έπαιξαν τουλάχιστον 7 απο τους 11 παίκτες των γηπεδούχων με ανοχή του ΡΟΔΟΒΙΤΗ
    3. Πολύ κακή φιλοξενία απο τους γηπεδούχους ..

    4. ΜΠΡΑΒΟ!! στην επιτροπή Διαιτησίας για τις επιλογές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ.Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΝΟ 2 ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ[ΧΤΥΠΗΜΑ -ΜΠΟΥΝΙΑ].ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΙΤΡΙΝΗ.Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ[ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ]ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΒΟΛΗ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ.ΚΑΚΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai oi epoptes pera vrexei,an itan penaltu eprepe na tou to pei eite o enas eite o allos..ginetai ayto etsi den einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα εσυ φιλε εισαι ασχετος,θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε,να παει ο ενας εποπτης απτην μια πλευρα του γηπεδου στην αλλη και να του πει οτι ειδε χερι,ενω στην φαση εχει και διαιτητη και εποτη,ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ( παρατηρητης αγωνα - διαιτησιας ) , ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο << ΚΥΡΙΟΣ >> ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΞΑΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ , ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ , ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΦ ΣΑΙΤ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ 5 ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ , ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ , ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ 2 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News