Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Γιατί καθυστερεί ο ανασχηματισμός στον Δήμο Αλμωπίας - Όλο το παρασκήνιο

Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά

Επιβεβαιώνονται απ’ ότι φαίνεται οι πληροφορίες του Aridaia News σχετικά με το πολύ κακό κλίμα που επικρατεί στην παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας.

Είναι Πέμπτη (προτελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας) και ο κ. Δημήτρης Πασόης δεν έχει ανακοινώσει καμία απολύτως αλλαγή.

Ο Δήμαρχος βρίσκεται «εγκλωβισμένος» στις αντιρρήσεις συγκεκριμένων στελεχών του, με αποτέλεσμα να καθυστερεί τον ανασχηματισμό.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πρόσωπα τα οποία κατέχουν σημαντικά πόστα και δεν έχουν κληθεί μέχρι στιγμής να συζητήσουν με τον κ. Πασόη.

Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, ενώ δεν αποκλείεται να μην προχωρήσει τελικά στον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό μέχρι νεοτέρας.

2 σχόλια:

  1. το προβλημα ειναι οι προεδροι των Δημοτικών επιχειρησεων που οριστηκαν χωρις να υπαρχει χρονική διαρκεια του διοσρισμού τους ,ενω οι αντιδημαρχοι ειναι για το 2011-2012 οποτε αυτόματα τελειώνει η θητεία τους .
    Γλυκιά η καρέκλα ... Ολα για την εξουσία γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ !!! 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ 1 ΕΡΓΟ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ? ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΝΥΠΑΡΚΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News