Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

"Ενεργοποίηση προγραμμάτων απασχόλησης για ανέργους"

«Ενεργοποίηση προγραμμάτων Απασχόλησης για ανέργους, με αλλαγή του επιδόματος Ανεργίας σε επίδομα Απασχόλησης»

Να ενεργοποιηθούν προγράμματα Απασχόλησης για ανέργους, με αλλαγή του επιδόματος Ανεργίας σε επίδομα Απασχόλησης, ζητά με ερώτηση του ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, την οποία συνυπογράφουν άλλοι 5 συνάδελφοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βρούτση Ιωάννη.

Ο κ. Τζαμτζής τονίζει στον Υπουργό πως αυτά τα προγράμματα θα στηρίξουν τους ανέργους τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, αναφέροντας τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Η πολιτεία για να βοηθήσει και να στηρίξει όλους όσους χάνουν την δουλειά τους και μένουν άνεργοι τους ενισχύει με το επίδομα ανεργίας.

Ουσιαστικά όμως όλοι αυτοί οι άνεργοι πληρώνονται επειδή έχουν χάσει την δουλεία τους, δίχως όμως να δουλεύουν.

Ιδιαίτερα σήμερα, η ανάγκη για εργασία τόσο ως μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας μας όσο και ως μέσον και διαδικασία ψυχολογικής στήριξης των συμπολιτών μας, πρέπει να είναι σε απόλυτη προτεραιότητα.

Πιστεύουμε ότι η σταδιακή ή άμεση μετατροπή των επιδομάτων ανεργίας, σε επιδόματα απασχόλησης θα στήριζε οικονομικά τόσος τους ανέργους όσο και τις επιχειρήσεις που θα τους απασχολούν, και φυσικά θα βοηθηθεί η επανεκκίνηση της εθνικής μας οικονομίας.

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ

Προτίθεσθε να ενεργοποιήσετε προγράμματα απασχόλησης, μετατρέποντας τα επιδόματα ανεργίας σε επιδόματα απασχόλησης;»

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ .............ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ9 Νοεμβρίου 2012 στις 1:27 μ.μ.

    ΤΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΚΑΤΑΠΟΙΕΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ; ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ; ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΊΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΕΧΥΝΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 65 ΣΤΑ 55; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 67; ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ; ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΦΩΝΟΣ ΚΟΚΟΡΑΣ; Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ; ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ... ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΘΡΕΨΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ; ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News