Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς νικητή το ντέρμπυ του Εξαπλατάνου με την Όρμα - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Αλμωπίας που έγινε στον Εξαπλάτανο όπου η τοπική Δόξα και ο ΜΑ Όρμας ανεδείχθησαν ισόπαλοι με τελικό σκορ 1-1 μετά από αρκετά καλό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στα πρώτα λεπτά ήταν πιο επιθετικοί σιγά - σιγά όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και η μπάλα πήγαινε πάνω - κάτω με εκατέρωθεν φάσεις και στις δυο εστίες με τους γηπεδούχους πάντως να είναι αυτοί που είχαν το προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν το σκορ χωρίς όμως να το καταφέρουν αφού δέχθηκαν γρήγορα την ισοφάριση ενώ στις αντεπιθέσεις είχαν φάσεις για γκολ χωρίς όμως να το πετύχουν ενώ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν νωρίς και το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω - κάτω.

Τελικά το νικητήριο τέρμα που έψαχναν οι ομάδες δεν ήρθε ποτέ ενώ προς το τέλος το δοκάρι σταμάτησε τους φιλοξενουμένους.

Στο 25' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Γιάννης Βασιλόπουλος γράφοντας το 1-0 για τη Δόξα.

Στο 48' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο αρχηγός τους Παναγιώτης Μιτιτενίδης έγραψε το 1-1 παγώνοντας το γήπεδο.

Στο 88' ο ίδιος παίχτης σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ο Πάνος Διδασκάλου.
 





































8 σχόλια:

  1. metrio match me liges faseis kai apo tis 2 omades an kai h orma eprepe na parei to 3ponto sto telos me thn kefalia tou mititenidi pou xtuphse sto dokari...oso gia ta epeisodia pou dhmiourghsan 5 pseftopadoi tou exaplatanou sto telos apenanti stous paixtes kai doihkhsh yparxei kai 2os guros maggakia kai 8a doume mesa sthn orma thn maggia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ...ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ 2 ΟΨΕΙΣ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Ο ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΟΡΜΑ.ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΙΧΕ Η ΟΡΜΑ[ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ]ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤ ΑΤΕΤ ΣΤΟ 90.Ο ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΩΣ[ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ].ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.Ο ΜΠΑΓΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ;;ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΟΡΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

      Διαγραφή
    2. htan sth germania gia douleies

      Διαγραφή
    3. tha erthoyme kai mesa sto xorioudaki sas !!!!! min milate polly!!!!



      Διαγραφή
    4. na erthete sas perimenoume 10:19 matzirides

      Διαγραφή
    5. file 8:33 symfonw apolyta mazi sou alla afto pou kanane sto telos kapoioi anegkefaloi den prepei na perasei etsi!!!

      Διαγραφή
  2. Α ΡΕ ΞΑ ΜΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ftanei tosa sxolia.kolimenoi eiste; kante kamia ddulia k xekoliste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News