Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο ασφαλιστής - "μαϊμού" που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες

Εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας το διευθυντή εταιρείας

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, με εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 45χρονου, που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Ανάληψη τής Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι παρίστανε το διευθυντή μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας και με την υπόσχεση υψηλών αποδόσεων σε συμβόλαια εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες.

Πρόκειται για τον Φώτη Συμεωνίδη, του Δημητρίου και της Βασιλικής, κάτοικο Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και στέρηση άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος ασφαλιστικού πράκτορα.

 
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η δημοσιοποίηση των προσωπικών του στοιχείων, καθώς και των φωτογραφιών του, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό και άλλων περιπτώσεων σε βάρος ανυποψίαστων έως σήμερα, θυμάτων.

O 45χρονος κατηγορείται ότι από τον περσινό Δεκέμβριο μέχρι και τον Αύγουστο εξαπάτησε έντεκα πολίτες και επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, εισπράττοντας 83.267 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να εξαπατήσει άλλους τέσσερις.

---
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News