Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Επανήλθε στις επιτυχίες ο Εδεσσαϊκός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Επανήλθε στις νίκες ο Εδεσσαϊκός με σκορ 2 – 0 από τη Ν. Πέλλα επικρατώντας του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου μετά από πολύ καλό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να μην έχουν μεγάλες διαφορές, με τους γηπεδούχους να είναι πιο προσεκτικοί όσον αφορά τον ανασταλτικό τομέα και να προσπαθούν με αντεπιθέσεις για τη ζημιά ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επιθετικοί κυνήγησαν το γκολ όμως τελικά δεν το πέτυχαν παρότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις σε κάποιες φάσεις.

Πάντως χάθηκαν από δυο-τρεις καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο μεγάλη αποφασιστικότητα πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν με ένα ακόμα τέρμα να δώσουν τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για κάτι καλό σε ένα ματς πάντως που η ομάδα του Κώστα Νινιατσούδη φάνηκε ότι είχε δυνατότητες ενώ οι τριαινοφόροι που στο ματς αυτό κωούτσαρε ο Νίκος Γεωργίου (μέχρι πρότινος βοηθός του Βασίλη Σαμαρά) ότι και να γίνει παραμένουν μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στο 54’ ο Δημήτρης Λαφαζανίδης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και έγραψε το 0 – 1 παγώνοντας το γήπεδο, ενώ στο 81’ ο ίδιος παίκτης έδειξε την μεγάλη του κλάση γράφοντας το 0 – 2 για τους τριαινοφόρους που πανηγυρίζουν έξαλλα αυτήν την επιτυχία τους.

Διαιτητής του αγώνα ο Παναγιώτης Θεολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News