Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αριδαία: "Μπούκαρε" σε φαρμακείο και αφαίρεσε ναρκωτικά χάπια και... παντόφλες!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας

Στην εξιχνίαση της κλοπής του φαρμακείου στην Αριδαία που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προχώρησαν οι αρχές.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 41χρονος ημεδαπός ο οποίος αρχικά συνελήφθη στις 08.11.2012 για κατοχή (40) ναρκωτικών δισκίων για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι...

...ο 41χρονος, βραδινές ώρες της 08.11.2012 εισήλθε στο φαρμακείο 50χρονης κι αφαίρεσε (70) συσκευασίες φαρμακευτικών σκευασμάτων και ένα ζευγάρι ανατομικές παντόφλες.

Ο προαναφερόμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς ορεινή περιοχή στην οποία έκρυβε τμήμα των προαναφερόμενων αντικειμένων τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News