Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ανάσα για τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών μετά από αρκετό διάστημα καθώς επικράτησε δύσκολα με σκορ 2-1 του μαχητικού Μακεδονικού Ίδας μετά από μέτριο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ από εκεί και πέρα όμως παίχθηκε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες χωρίς τις μεγάλες φάσεις παρότι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν χωρίς όμως επιτυχία.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς προσπάθησαν να πιέσουν και τελικά η πίεση τους απέδωσε καρπούς αφού έφτασαν στην ισοφάριση και έδειχνε ότι θα έπαιρναν τον βαθμό όμως κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ ανέβηκε μπροστά και έφτασε στο δεύτερο νικητήριο τέρμα με τον Αβρααμ Ζιμπίδη με αποτέλεσμα να πάρει την νίκη.

Στο 14' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν ο Αλγιοβάνογλου έγραψε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Στο 75' ο Νίκος Γάτσος έφερε το ματς στα ίσα γράφοντας το 1-1 για τον Μακεδονικό όμως ο πολύπειρος Αβρααμ Ζιμπίδης στο 83' έδιωξε τα σύννεφα που είχαν αρχίσει να μαζεύονται απειλητικά πάνω από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ γράφοντας το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Διαιτητής του αγώνα ο Κων/νος Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News